Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lykkehjul og skarpe feriepriser: Besøg SunCharters pop up-shop i Aalborg

Af Freja Dumont
Foto: SunCharter
Foto: SunCharter

En solrig sommerdag på hyggelige Marselisborg Havn kan godt give assosiationer til en sydeuropæisk marina ved Middelhavet.

Eneste forskel er, at den danske sommer ikke er garant for det gode vejr. Men der er faktisk ikke langt til solgaranti, når du lægger vejen forbi havnen.

Århus Charter har nemlig kontor på Marselisborg Havn, og her kan du hver dag besøge de hyggelige lokaler, som er indrettet som om en græsk taverna, og få en snak med stedets ferierådgivere om din næste ferie.

“Hos Århus Charter vægter vi den personlige betjening meget højt, og vi har tid til både vejledning og feriesnak.

Man vil derfor altid kunne komme i kontakt med en kompetent medarbejder, som har et grundigt kendskab til alle vores rejsemål.

Der er således de bedste forudsætninger for sammen at udvælge og tilrettelægge netop den ferie, der bedst imødekommer den enkeltes krav og forventninger.

***

Hvad end du er på udkig efter strandferie, aktiv ferie, byferie, All Inclusive eller noget helt andet, står Aarhus Charter klar til få dine feriedrømme til at gå i opfyldelse.

Aarhus Charter flyver i løbet af sommeren direkte fra Aarhus Lufthavn til Kreta, Mallorca, Zakynthos, Rhodos og Alanya, så det er nemt for Østjyderne at komme på ferie.

Og med danske rejseledere på alle rejsemål, er din ferie med Aarhus Charter altid i trygge hænder.

Sammensæt selv din rejse

Mange af os ønsker i stigende grad selv at sammensætte turen, når vi skal på ferie.

Som konsekvens vil det klassiske rejsebureau Århus Charter nu tilbyde direkte tur-retur flyveture uden indkvartering til en stribe soldestinationer.

Det sker med rejseselskabets chartrede flyselskab, Airseven, der har base i Aarhus Airport, skriver lufthavnen i en pressemeddelelse.

»Det er nyt for os at tilbyde de rejsende flysæder tur/retur. Der er en stor efterspørgsel på rejser sydpå, og med eget flyselskab kan vi tilrette vores produkter, så det matcher jydernes præferencer. Det er et godt supplement til charterrejser fra Aarhus Airport i en tid, hvor der er rift om flysæderne,« siger COO hos Primo Tours, der står bag Århus Charter, Henrik G. Jensen.

Lykkehjul og skarpe feriepriser: Besøg SunCharters pop up-shop i Aalborg
Kreta. Foto: SunCharter

Populære græske rejsedestinationer til vilde priser

Den Græske Klassiker Kreta er både Grækenlands største ø, men nok også den mest mangfoldige.

Og lige nu kan du komme dertil med SunCharter fra kun 2.199 kroner per person.

Kreta er kendt for sin spændende historie og fantastisk smukke natur med hele tre bjergkæder på øen, fyldt med fascinerende huler og dybe kløfter, der leder ud til det smukke Ægæiske Hav.

Rejser man til Kreta, er de mest populære rejsemål på øen; Agia Marina og Platanias.

Lykkehjul og skarpe feriepriser: Besøg SunCharters pop up-shop i Aalborg
Zakynthos. Foto: Sun Charter

Du kan også rejse med SunCharter til den græske perle Zakynthos fra 3.299 kroner per person.

Zakynthos, også kaldet skildpaddernes ø, er den sydligste beliggende af de Ioniske Øer og har en flot, frodig natur samt flere spændende seværdigheder.

Øen er det ideelle sommerferievalg for både børn og voksne med sit behagelige klima, korte flytid og enestående mulighed for at opleve karette skildpadden i dens naturlige omgivelser.

Glæd dig bl.a. til imponerende udsigter og til bare at nyde solen på de skønne, børnevenlige strande.

På Zakynthos kan SunCharter byde velkommen til flere flotte hoteller i det populære ferieområde, Laganas, på øens sydkyst.

Her kan du se frem til skønne børnevenlige sandstrande og hyggelig feriestemning, som skaber rammerne om en dejlig ferie på denne eftertragtede græske ferieø, hvad end man rejser selv, som par eller med hele familien.

Hvad: SunCharter pop up-shop
Hvor: Aalborg Lufthavn
Hvornår: Onsdag den 7. til fredag den 9. juni.

Del artikel

Andre læser også