Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til julens festligheder: Spar 15% hos Frisør Ellebæk

Af Freja Dumont

I dag siger kalenderen 1. december, og forud venter en måned fyldt med julefrokoster, familiesammenkomster og festlige begivenheder.

Derfor er det også blevet højtid for at få klippet spidserne, farvet håret eller få den helt store forvandling med en ny frisure, så man kan føle sig lækker, når man skal ud.

Men hvor skal man lige gå hen i Aarhus for at få ordnet lokkerne?

Hos Frisør Ellebæk, som fornyligt er åbnet på Frederiksbjerg, får du både nærværende service i hyggelige omgivelser og ikke mindst et resultat som gør, at du med garanti kommer igen, næste gang håret trænger.

Vi lagde vejen forbi den fine lille salon på Hendrik Pontoppidans Gade for at tage plads i frisørstolen og få en snak med stedets ejer Jannie Ellebæk.

Øje for æstetik

Hos Frisør Ellebæk er frisørbesøget en helhedsoplevelse.

Jannies øje for æstetik viser sig i indretningen af salonen, såvel som den gør i hendes hår-forvandlinger, og de levende lys, grønne planter og pastelfarvede produkter fra Maria Nila bidrager til ro og afslapning, således du kan læne dig tilbage og nyde din behandling i fulde drag.

Jannie tager imod dig med det største smil, og over en lækker kop kaffe drøfter i dine ønsker for, hvilken forvandling dit hår skal gennemgå.

Herefter går Jannie i gang med det, hun er bedst til – nemlig at lave smukt hår og samtidig give en god oplevelse.

Bliv klar til julens festligheder: Spar 15% hos Frisør Ellebæk

Tager sig tid og gør sig umage

39-årige Jannie Ellebæk åbnede Frisør Ellebæk i september, efter at have været ansat i en salon i Hinnerup i 9 år.

“Da muligheden for at gå selvstændig bød sig, var jeg ikke i tvivl om, at det var den vej, jeg skulle.

Jeg prioriterer, at der er tid til at kredse om mine kunder, og nu har jeg friheden til selv at bestemme, hvor meget tid, jeg bruger på den enkelte.

Det betyder meget, at jeg selv kan styre min tid og ikke skal skynde mig,” siger Jannie Ellebæk.

Og netop det afspejler sig i resultatet af den behandling, vi fik, da vi var på besøg i salonen.

Her stod den på babylights, toning og klipning af spidser – og billederne taler næsten for sig selv. Et hår som før var tørt og træt at se på blev efter 4 timer i Jannies hænder sundt, smukt og glansfuldt.

5 stjerner hele vejen rundt

Anmeldelser fra Jannies kunder tegner også et billede af, at de er gået glade og tilfredse fra salonen, og de kvitterer alle oplevelsen med 5 ud af 5 stjerner.

Heidi Madsen skriver eksempelvis: “Lige præcis den farve og klip, jeg havde forstillet mig. Super dygtig frisør. Man er i de bedste hænder ved Jannie. Frisør Ellebæk er helt klart blevet min nye faste frisør. Kan varmt anbefales.

En anden kunde, Kristian Bech, melder sig i koret med ordene:

“Kan varmt anbefales. Jeg havde min 13-årige dreng forbi den nye flotte salon på Frederiksbjerg, og det var en yderst positiv oplevelse. Jannie er meget imødekommende, og min knægt får da gevaldige problemer med at gå i fred for pigerne, så skarpt det hår er klippet. 5 store stjerner.”

Hos Frisør Ellebæk kan du også købe produkter fra Jannies personlige favoritmærke – Maria Nila – som er en klima- og dyrevenlig samt farvebeskyttende hårpleje til alle typer hår. 

“Jeg er stolt forhandler af det svenske hårpleje-brand Maria Nila. Det opfylder alle mine personlige krav i forhold til kvalitet og bæredygtighed, og jeg bruger selv produkterne hver dag,” siger Jannie Ellebæk.

Kunne du godt tænke dig at få opfrisket lokkerne af Jannie, så du er klar til julens mange festligheder, kan du fra i dag t.o.m. torsdag den 15. december spare 15% på din behandling, hvis du skriver MigogAarhus i bookingkommentaren, når du bestiller en tid lige her.

Hvad: Frisør Ellebæk
Hvor: Hendrik Pontoppidans Gade 2, 8000 Aarhus C
Hvornår: Mandag til fredag kl. 8.30 til 16

Hver mandag til torsdag i tidsrummet 8.30 til 12 tilbyder Frisør Ellebæk pensionist- og studierabat på 10% (over 65 og ved gyldigt studiekort).

Der er 2 timers gratis parkering i området, hvor mange P-pladser er ledige i dagstimerne.

Del artikel

Andre læser også