Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 80%: Skønhedsunivers i Aarhus holder Black Week

Af Freja Dumont

I hjertet af Aarhus på Åboulevarden ligger Aviva Clinique, hvor skønhed møder videnskab og velvære er kernen i enhver behandling.

Aviva Clinique har skabt et unikt skønhedsunivers, der kombinerer skønhedsbehandlinger med den seneste forskning og teknologi inden for branchen – og dine individuelle behov sættes altid forrest.

Med et dedikeret team af erfarne specialister og kosmetiske eksperter tilbyder Aviva Clinique en bred vifte af behandlinger og procedurer, herunder ansigtsbehandlinger, laserbehandlinger, injektionsbehandlinger og meget mere.

Ud over skønhedsbehandlinger, tilbyder klinikken også wellnessbehandlinger som massage, infrarød sauna-terapi og bodysculpting.

I hele uge 47 kører Aviva Clinique Black Week, og her sættes prisen på både produkter og behandlinger helt ned til 80% – hold øje med tilbuddene her.

Du kan se stedets mange forskellige behandlinger og bestille tid her.

DELTAG I VILD KONKURRENCEN PÅ MIGOGAARHUS’ FACEBOOK.

Alt du skal gøre er at kommentere i opslaget, hvilken af de tre behandlinger, du gerne vil gerne vinde:

  1. Fedtfrysning (cryolipolysis behandling af 1 område værdi 2950 kr.)
  2. Aviva Signature ansigtsbehandling + hudpleje kit fra Skinceuticals (værdi 950 kr.)
  3. Laser behandling af armhule (1 behandling værdi 595 kr.)

Tagger du dine venner, har de mulighed for at få et gavekort på 100 kr. hver, hvis du vinder konkurrencen.

Man kan ikke bytte sin behandling eller få kontanter istedet. Booking af behandling skal ske inden 1. marts 2024.

Vinderen bliver trukket XX den XX.

Skræddersyede løsninger til hver klient

Lige meget om det er hudpleje eller kosmetiske indgreb, bestræber Aviva Clinique sig på at tilbyde skræddersyede løsninger, der imødekommer hver enkelte klients behov.

Klinikken lægger vægt på en holistisk tilgang til skønhed, hvor fokus ligger på at skabe naturlige resultater, der forbedrer klientens udseende og samtidig respekterer deres individuelle træk og skønhed.

“Vores høje serviceniveau er netop vores stærkeste træk. Du skal have den bedste oplevelse, når du besøger os – hver gang,” siger Michelle Lee, kosmetisk sygeplejerske hos Aviva Clinique.

Udover stedets forpligtelse til at levere førsteklasses behandlinger er Aviva Clinique også dedikerede i forhold til at opretholde høje standarder for sikkerhed og kvalitet.

Derfor anvender klinikken kun de mest avancerede teknologier og produkter samt sikrer, at deres personale konstant opdateres med den nyeste viden inden for branchen.

Aviva Clinique i Aarhus er ikke blot en skønhedsklinik; Det er et sted, hvor videnskab møder æstetik, og hvor hver enkelt klient opnår en skræddersyet og omsorgsfuld oplevelse.

Du kan booke din næste behandling lige her.

Del artikel

Andre læser også