Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Betaler du for meget for dine forsikringer? Få svaret her

Af anders@sommersangdigital.dk

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

 

Langt de fleste danskere har forsikringer. Det kan blandt andet være i form af: 

 

  • Indboforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Bilforsikring
  • Dyreforsikring
  • Husforsikring
  • Ejerskifteforsikring

 

Nogle har kun en enkelt forsikring, mens andre har en række forskellige forsikringer. Det afhænger naturligvis af, hvad ens konkrete behov er, hvordan ens økonomi er, og hvor stor en risiko man er villig til at løbe. Desværre forholder det sig dog sådan, at rigtig mange danskere betaler for meget for deres forsikringer i forhold til, hvad de kan få den præcis samme dækning for i et andet forsikringsselskab. Er du en af dem, der betaler mere, end du behøver? Læs med her i denne artikel og få svaret. 

 

Sådan finder du ud af, om du betaler for meget

Der findes flere forskellige måder, hvorved du kan finde ud af, om du betaler for meget for dine forsikringer. Den nemmeste måde at gøre det på er dog ved at sammenligne priserne hos de forskellige forsikringsselskaber og sikre, at forsikringerne har de samme dækninger, således at de kan sammenlignes. 

 

Ved at benytte sig af denne metode finder rigtig mange danskere ud af, at de faktisk kan få præcis den samme dækning hos et andet forsikringsselskab til en væsentlig billigere pris, og nogle kan endda få en endnu bedre dækning til den samme eller til en billigere pris. 

 

Det kræver dog, at du enten sætter dig grundigt ind i de forskellige forsikringsselskabers priser, eller at du benytter dig af en af de mange forskellige sammenligningstjenester, der findes på nettet. Der vil dog typisk være nogle forsikringer, hvor man oftere kan opnå besparelser end på andre forsikringer. Det gælder især din bilforsikring, så vær særligt opmærksom på prisen på lige netop denne forsikring. 

 

Samlerabatter og andre rabatordninger

Når du sammenligner priser på forsikringer hos de forskellige forsikringsselskaber, så skal du være opmærksom på, at du skal tage højde for de samlerabatter og andre rabatordninger, som man typisk kan nyde godt af i de forskellige selskaber. 

 

Mange selskaber gør nemlig det, at de tilbyder en fordelagtig rabat, hvis man for eksempel vælger at samle alle sine forsikringer i det samme forsikringsselskab. Ofte vil det derfor ikke kunne betale sig at have forsikringer i flere forskellige selskaber. 

 

Disse rabatter skal du selvfølgelig huske at tage med i betragtning, når du sammenligner priser mellem de forskellige forsikringsselskaber. Gør derfor dig selv en tjeneste og se på den samlede pris på alle dine forsikringer. Nogle forsikringer kan måske være billigere eller dyrere i et andet selskab, men det er den samlede pris, der bør have den største indflydelse på dine valg om at blive i forsikringsselskabet eller at skifte til et andet.

 

Del artikel

Andre læser også