Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Av, min arm: Betjent bidt af cykeltyv i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Arkivfoto: Presse-fotos.dk
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

En 22-årig mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør ved byretten efter en episode, der fandt sted på Aarhus Ø tirsdag aften.

Den 22-årig var sigtet for tyveri og vold mod polititjenestemand, og efter grundlovsforhøret blev han varetægtsfængslet i fire uger frem til tirsdag d. 9. maj.

Manden kærede kendelsen til landsretten, skriver Østjyllands Politi i et tweet.

Taget på fersk gerning

Tirsdag kl. 19.49 kontaktede en borger politiet, da han i en p-kælder på Irma Pedersens Gade i Aarhus C havde set en mand i færd med at skære låsen på en elcykel over med en vinkelsliber. 

En patrulje var hurtigt på stedet i kælderen, hvor de fik øje på den 22-årige, der svarede nøje til signalementet givet af anmelderen. Han blev derfor anholdt og sigtet for forsøg på tyveri af el-cyklen, som stadig stod på stedet. 

Med sig havde den 22-årige en ladcykel, der havde fået skåret låsen over, og i ladet lå blandt andet en vinkelsliber. Da ladcyklen også blev vurderet stjålet, blev den 22-årige sigtet for tyveri. 

Den anholdte var udadreagerende og aggressiv og i patruljebilen på vej til politistationen bed han pludseligt den ene betjent hårdt i armen.

Biddet var så hårdt, at betjenten efterfølgende måtte til behandling på skadestuen, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 22-årige blev sigtet for vold mod polititjenestemand, og han blev desuden sigtet for fornærmelig tiltale mod en polititjenestemand, da han råbte nogle skældsord efter den ene betjent. 

Del artikel

Andre læser også