ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Betjent overfaldet af aggressive mænd i Aarhus V: Skulle bare give bøde for manglende selebrug

Motorcykelbetjent måtte tilkalde assistance til det vestlige Aarhus. To personer anholdt

 

En ganske almindelig bødeudskrivelse for ikke at køre med sele udviklede sig mandag klokken 17.15 til en voldssag med to anholdte. En motorcykelbetjent fra Østjyllands Politis færdselsafdeling standsede bil på Klokkerbakken i Aarhus V, fordi passageren ikke havde sele på. Den 25-årige passager forsøgte flere gange at overtale betjenten til ikke at give ham en bøde.

 

Da betjenten gik tilbage til sin motorcykel for at udskrive bøden, kom både passageren og den 27-årige fører af bilen hen til ham. Den 25-årige forsøgte igen at få betjenten til ikke at udskrive bøden og svinede ham i den forbindelse til, hvorfor han også blev sigtet for fornærmelig tiltale.

 

Motorcykelbetjenten pakkede sine papirer sammen og ville køre fra stedet, men den 25-årige stod så tæt på motorcyklen, at han ikke kunne køre fra stedet. Herefter slog den 25-årige betjenten på skulderen.

 

Han blev derfor også sigtet for vold mod tjenestemand, og betjenten steg af motorcyklen for at anholde ham, hvilket han på det kraftigste modsatte sig. Samtidig stillede hans 27-årige kammerat sig i vejen for betjenten, som derfor var nødt til at slippe den 25-årige mand, der løb fra stedet.

 

Da betjenten ville køre efter ham på sin motorcykel, stillede den 27-årige mand sig igen i vejen, og han blev i stedet anholdt og sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiet.

 

Mens motorcykelbetjenten tilkaldte assistance fra en patrulje, kom den 25-årige mand retur til stedet. Han blev nu også anholdt, og de blev begge kørt til politigården.

 

Del artikel