Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bichel Vine: Leverer vin og delikatesser til din hoveddør – helt uden fragtomkostninger

Af Jan L. Pedersen

Normalt er Bichel Vines butikker i Malling og Hjortshøj fyldt med livsnydere og mad- og vinglade kunder. Butikkerne plejer at summe af fredagsstemning, og folk plejer at nyde at komme forbi til et glas og en lille bid mad, for at blive inspireret og for at tanke op til weekenden.

 

Men alting er anderledes lige nu af hensyn til os alle. Af hensyn til fællesskabet.

 

”Vi elsker vores fredagsstemninger, hvor vi normalt laver hapsere og kombinerer dem med den helt rigtige vin i en afslappet atmosfære. Det er ofte så populært, at folk står lidt tæt, men det kan vi ikke i den nuværende situation.”, fortæller Lars Bo Henriksen, ejer af Bichel Vine.

 

I stedet opfordrer Bichel Vine til, at vinelskere bestiller deres gode flasker på www.bichel.dk eller på telefon 86 22 94 00.

 

Der er gratis levering i hele landet, og bor du i Aarhus Kommune, leverer Bichel med egen chauffør direkte til din hoveddør – helt uden fragtomkostninger.

Bichel Vine: Leverer vin og delikatesser til din hoveddør – helt uden fragtomkostninger

”Vi har masser af gode tilbud og vi står hver især parate med anbefalinger på vores egne personlige favoritvine, som vi rigtig gerne vil anbefale – og i den forbindelse vil vi også gerne slå et slag for at vores mange delikatesser, som er i absolut verdensklasse – og på tilbud netop nu. ”, fortæller Lars Bo Henriksen og fortsætter ”Vi håber på jeres opbakning i forbindelse med den noget anderledes hverdag, vi i øjeblikket alle er udfordret af.”

Bichel Vine: Leverer vin og delikatesser til din hoveddør – helt uden fragtomkostninger

 

Del artikel

Andre læser også