Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bichel Vine udfordrer traditionerne: Bliv klogere på alternative julevine og julemad

Af anders@sommersangdigital.dk

Klassisk and med tilbehør er årets største forhindringsløb set med vinens øjne. Der skal dribles udenom både rødkål, fedt, sødt og surt. Normalt skal vinen helst have sødme, power og friskhed og rimelig høj alkohol til at skære igennem fedtet.

 

Det kan dog sagtens lade sig gøre at drikke hvidvin til den klassiske julemad, og med små ændringer i maden kan man faktisk vælge vin fra et langt større repertoire.

 

Smag på alternativ and, rødkål og vin

Lørdag d. 15. december fra kl. 11-15 kan du i gårdbutikken både prøve alternativer til de klassiske tunge rødvine Amarone og Châteauneuf-du-Pâpe samt få tips til at justere julemaden, så langt flere vintyper kan bruges.

Bichel Vine udfordrer traditionerne: Bliv klogere på alternative julevine og julemad

Der vil være smagsprøver på både alternativ and, fransk rødkål og alternative julevine, som helt sikkert vil give dig et nyt syn på julemaden og ikke mindst vinen hertil.

 

Åbningstider for gårdbutikken i december

Alle hverdage i december til kl. 18.00

Lørdage kl. 11-15 og søndage kl. 11.00 – 14.00

 

Udvidede åbningstider

Lørdag d. 22. december kl. 9.00 – 18.00

Søndag d. 23. december kl. 9.00 – 18.00

Lørdag d. 29. december kl. 9.00 – 18.00

Søndag d. 30. december kl. 9.00 – 18.00

 

Gårdbutikken holder lukket d. 24., 25., 26. december.

 

Tjek Bichel Vines website her

 

Bichel Vine udfordrer traditionerne: Bliv klogere på alternative julevine og julemad

Del artikel

Andre læser også