ANNONCE
Bichels store sommersmagning i parken: Gratis vinsmagning med mindst 35 vine
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bichels store sommersmagning i parken: Gratis vinsmagning med mindst 35 vine

Af Line Ingwar Karlsen

Kig forbi og oplev Bichel-stemningen, til den traditionsrige vinsmagning i den store have på gården Hjortshøjlund i dag den 26. maj fra klokken 13.00 til 17.00.

 

Du kan ganske gratis smage Tysklands bedste rødvin ( i 2 år i træk), Mathias Gaul, og ikke mindst møde vinproducenten, Mathias Gaul, selv. Bare det vil uden tvivl trække folk til, da hans vine ganske enkelt er høj klasse til prisen.

Smag vin fra Piemontes svar på Musigny, Vigna Rionda, og mød winemakeren Francesco Versio.

 

Smagsprøver i lange baner

Stort udvalg af smagsprøver i det store råvaremarked, der byder på en række af verdens bedste råvarer bl.a. Roquefort Vieux Berger, Parmesan Vacche Rosse, Spaniens bedste ansjoser fra Lolin, pølser fra Toscana, hasselnødder fra Piemonte, ægte balsamico tradizionale fra Modena og mange andre specialiteter.

 

Et opgør med lange køer

Godt nok er vi på kanten af byen, og her er måske få levende køer. Men det er nu ikke den slags køer, de slagter, men derimod det at stå i kø og vente på at smage vin. Bichel Vine har lavet ”Færdselsregler for Vinsmagere ”, hvor du kan følge guiden til vinsmagning. Se illustrationen nedenunder:

 

Østers, pizza og kultbaren

Havnens Fiskehus er der med skaldyr, fisk og østers. Ud over det,  så er der pizza fra De Fire Istider med Bichels egne råvarer

 

På førstesalen i gårdbutikken vil der være mulighed for at forkæle sig selv i kultbaren, hvor der er en unik mulighed for at smage en række af vinverdenens helt store perler.

 

Du kan også møde Topas Travel og købe Vinrejser til Bourgogne, Piemonte og  Toscana.

 

Mød også Alziari, olivenproducenten, der leverer til Michelinrestauranter. ”Alziari laver olien, alle taler om. Fin og ren uden den skarphed, man finder i mange andre olier,” siger Lars Bo Henriksen, direktør i Bichel Vine. ”I år har vi inviteret Alziari til at fortælle om deres produkter, så alle vores kunder kan lære dem bedre at kende”.

Alziari handler både med olie, og oliven er i verdensklasse. Olien bliver fremstillet efter den traditionelle Genova-metode, hvor oliven knuses i store gamle stenkar i to timer.

Et rent naturprodukt uden tilsætningsstoffer, der dufter som nyslået græs i maj måned – smagen er fin og ren uden den skarphed, man finder i de fleste olier.

Bichels store sommersmagning i parken: Gratis vinsmagning med mindst 35 vine

Vocal Line, Danmarks mest verdenskendte A Cappella kor, giver koncert under smagningen.

 

Husk at smagningen er GRATIS.

 

Tid og sted

Lørdag den 26. maj klokken  13.00 – 17.00

 

Bichel Vine “I haven”

Hjortshøjlund

Mejlbyvej 501

8530 Hjortshøj

 

Del artikel