ANNONCE
Bilka uddeler 115.000 gratis beskyttelsesbriller til børn
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bilka uddeler 115.000 gratis beskyttelsesbriller til børn

Sikkerheden skal være på plads, når det nye år skal fejres med fyrværkeri. Derfor har Bilka 115.000 gratis beskyttelsesbriller parat, så alle børn kan nyde de flotte farver på forsvarlig vis

 

Nytårsaften står for døren, og det betyder flotte raketter og farvestrålende batterier for mange danskere. Hos en af landets største forhandlere af fyrværkeri gør man i disse dage sit for at sikre, at sikkerheden er i orden, når det nye år skydes i gang. Bilka uddeler nemlig 115.000 gratis beskyttelsesbriller til alle forældre, der køber fyrværkeri hos dem.

 

Nytårsaften er lig med fest og farver, og vi har lige nu rigtig mange glade kunder, der handler ind til nytårsløjerne. Vi vil gerne være med til at sikre, at nytårsaften forbliver en god aften for alle, og derfor uddeler vi igen i år 115.000 nytårsbriller til børn, fortæller Mark Nielsen, der er direktør i Bilka.

 

De 115.000 gratis beskyttelsesbriller er dekoreret med den velkendte maskot, Ulven Billie, og findes i alle Bilka-varehusene. Brillerne udleveres til alle fyrværkeri-kunder, der ønsker at få et par med hjem.

 

Vores kunder er generelt rigtig gode til at få beskyttelsesbriller med, når de køber fyrværkeri hos os. Men for en sikkerheds skyld vil vi gerne give dem et ekstra par med i posen, så alle børn kommer godt ind i 2019, tilføjer Mark Nielsen.

 

Gode råd om sikkerhed:

  • Brug altid beskyttelsesbriller
  • Køb og lav aldrig ulovlig fyrværkeri
  • Hold aldrig fyrværkeri i hånden
  • Kast aldrig med fyrværkeri
  • Gå aldrig tilbage til en fuser
  • Brug altid en pose til fyrværkeri
  • Læn dig ikke ind over fyrværkeri

 

Del artikel