Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Billund Lufthavn: Slutter vækståret af med et nyt flyselskab

Laudamotion debuterer i Billund Lufthavn
Laudamotion debuterer i Billund Lufthavn

Nye ruter og øget kapacitet på eksisterende ruter er kendte toner i Danmarks anden største lufthavn. Nu sætter Billund Lufthavn et udråbstegn for det gode år ved at tilføje et nyt flyselskab i deres portefølje. 19. december får lufthavnen nemlig en ny flyhale på platformen og byder velkommen til Laudamotion.

 

Laudamotion debuterer i Billund Lufthavn med to ugentlige ruter direkte til den smukke østrigske hovedstad Wien. I forvejen flyver Wizzair allerede to gange ugentligt mellem Billund og Wien, men med Laudamotions to tilføjelser, får danskerne de bedste vilkår for at besøge den populære hovedstad.

 

Det bliver også nemmere for østrigerne at besøge Danmark. Ifølge Billund Lufthavns administrerende direktør kommer der med stor sandsynlighed en vækst i østrigske turister i Danmark:

Vi er meget glade for at få Laudamotion ind i folden. Det er et østrigsk baseret lavprisselskab, så vi forventer, at der kommer flere østrigske turister til Danmark. Derudover kommer Laudas to afgange til at passe perfekt med Wizzairs to afgange, så vi har et optimalt udbud af ruter mellem Billund og Wien, siger Jan Hessellund.

 

Klassiske traditioner og moderne tiltag

Interessen for at besøge Wien bliver kun større. Ifølge Billund Lufthavn er der flere og flere forretningsrejsende på ruten. Derudover er der efterhånden også mange familier, kærestepar og unge mennesker, der besøger Wien.

 

Wien byder på klassiske traditioner med bl.a. musik, arkitektur og udstillinger, men der er også et rigt natteliv og god stemning for det yngre publikum.

 

Vi er meget glade for de direkte ruter til Wien. Den smukke hovedstad bliver nemlig i højere grad brugt som citybreaks, som man traditionelt ser i f.eks. Paris og London. Det ser vi, fordi besøgende får øjnene op for, at Wien både kan byde på klassiske traditioner og moderne tiltag, fortæller Inger Diedrich, pressechefen på det østrigske turistbureau i Danmark.

Billund Lufthavn: Slutter vækståret af med et nyt flyselskab
Laudamotion debuterer i Billund Lufthavn

Andreas Gruber er administrerende direktør i Laudamotion og er enig i, at Wien bliver et mere populært rejsemål: Wien er et uovertruffen rejsemål, og vi er glade for at tilbyde en direkte rute mellem Wien og Billund til en god pris.

 

Tidstabel

Torsdag og søndag: Billund – Wien afgang kl. 8.50

Torsdag: Wien – Billund afgang kl. 09.45

Søndag: Wien – Billund afgang kl. 06.35