ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bioethanol til biopejsen – Disse 3 ting skal du kigge efter

Af Annoncør

Der er flere og flere der udskifter brændeovnene og brænde med biopejse samt bioethanol fordi de er markant lettere hat have med at gøre, da man slipper for en hel masse arbejde med at skaffe brænde. Med en biopejs så kan man nøjes med at købe bioethanol og på den måde så er det langt lettere at skabe hyggestemningen med den åbne ild som en biopejs kan give i hjemmet.

Men når du skal købe bioethanol, så kan du med fordel kigge efter de 3 ting vi har på listen nedenfor.

Køb bioethanol med 96% sprit

 

Det er vigtigt at du køber bioethanol med 96% sprit og ikke mindre spritindhold, da det nemlig sikre at man kan bruge det indenfor uden at være bange for at blive forgiftet af bioethanol. Det bioethanol du køber i Danmark har derfor stort set altid 96% sprit, så det er mest noget man skal være opmærksom på, når man køber bioethanol i udlandet.

Køb store mængder bioethanol for mængderabat

 

Hvis man har en plan om at have sin biopejs længe, så bruger man ofte større mængder bioethanol over tid, og derfor er det naturligvis en god ide at købe større mængder ind ad gangen for at få noget rabat, da der oftest er ret meget rabat at hente hvis man vælger at købe større mængder ind. Der findes mange steder på nettet hvor du kan købe store mængder bioethanol. Du kan eksempelvis kigge på bioethanol på mtas.dk her hvor der er en oversigt, så du kan se hvad prisforskellen kan være fra at købe 1 flaske bioethanol eller 12 flasker.

Køb gerne bioethanol stedet hvor du har købt biopejsen

 

Du kan nogle gange være heldig at få rabat på din bioethanol når du enten køber det i samme handel som du køber biopejsen, men måske også efterfølgende, hvor du kan høre forhandleren om at du i fremtiden kan få lidt rabat ved køb af bioethanol hvis du køber din biopejs og bioethanol samme sted.

Del artikel