Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis, det du kan: Bisque & Bearnaise på Ombord for 300 kroner

Af Freja Dumont

Onsdag den 4. november åbner Restaurant Ombord i Jægergårdsgade op for deres nye idé. Bisque & Bearnaise er navnet på det nye tiltag, og det går i alt sin enkelthed ud på, som altid at spise god og lækker mad på Ombord.

 

Hummerbisque til forret

Først serveres en hummerbisque med store rejer. Den er portionsanrettet. Herefter en hovedret bestående af helstegt kalvesteg med pommes frites, salater i sennepsvinaigrette og sauce bearnaise. Den serveres på fade til deling ved bordet. Af hovedretten kan du spise lige så meget, du ønsker. Personalet bliver nemlig ved at fylde op, til du ikke kan mere. 

 

 

Et fund til prisen

Menuen skal købes af hele bordet. Prisen er 300 kroner pr. person. Der bliver helt sikkert rift om pladserne, så skynd dig at bestille bord.

 

 

Forret

Hummerbisque med store pocherede rejer i et hav af urter.

***

 

Spis hvad du kan af:

Helstegt kalvesteg

Salater i sennepsvinaigrette

Sauce bearnaise

Pommes frites

 

 

Book bord her:

 

Ombord

Jægergårdsgade 71
8000 Aarhus C
Mail: info@restaurantombord.dk
Hjemmeside

Facebook
Instagram