Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Unik gourmetoplevelse: Få Michelin-kokke hjem i dit eget køkken

Af Freja Dumont

Det er uden tvivl en speciel oplevelse at betræde de bonede gulve på landets mest prestigefyldte gourmetrestauranter.

Men tænk engang hvis du kunne få lavet fine dining af nogle af landets bedste kokke i dit private hjem, hvor stemningen er helt afslappet, og du selv har valgt tallerkener, bordpynt, belysning, vin og vinglas.

Det kan du faktisk med aarhusianske Black Sheep Gourmet, som består af de to tidligere Michelin-kokke Bryan Francisco og Kasper Hedegaard.

Sammen tilbyder de to kokke private dining og unikke spiseoplevelser hjemme hos dig selv.

Forvandler dit hjem til en gourmetrestaurant

Hvad end det er et privat middagsselskab på 12 personer, en bryllupsfest på 100 gæster eller en virksomheden på 200 ansatte, leverer de to kokke en madoplevelse, et værtskab og en personlig tilstedeværelse ud over det sædvanlige.

Makkerparret har tilsammen over 24 års erfaring inden for gastronomiens verden, og de har begge prøvet lidt af hvert. Men at kunne servere gourmet til folket, er det, de brænder for.

“Vores vision er, at folk skal kunne få samme gourmetoplevelse hjemme, som de kan få ude. Vores drøm er at lade vores kompetencer udfolde sig i rammer, som du selv har valgt.

Vi kommer nemlig ud og former gourmetoplevelsen hos dig, hvad end det er social dining, private dining, take away eller den skræddersyede løsning til de helt store anledninger, du søger,” siger Kasper Hedegaard.

To kokke med et imponerende CV

Fra deres base i Aarhus deler Black Sheep ud af deres kulinariske kærlighed, og giver flere muligheden for at få unikke madoplevelser og mere intimitet om bordet. 

Bryan er en yderst velkendt herre på den gastronomiske scene, og hans kan bl.a. bryste sig med en kåring som årets unge kokketalent i Danmark, runner up som Europas største kokketalent og ikke mindst et hav af podiepladser, både alene og som et aktivt medlem af det danske kokkelandshold.

Derudover har han arbejdet på den 2 stjernede Michelin-restaurant Frederikshøj, ikoniske Molskroen og ikke mindst Treetop i Vejle, hvor han var køkkenchef i en årrække.

Unik gourmetoplevelse: Få Michelin-kokke hjem i dit eget køkken

Også Kasper har en fortid på Frederikshøj, hvor har har været køkkenchef, mens CV’et bl.a. også viser Marchal, CANblau og Treetop.

Kasper har også prøvet kræfter som selvstændig med SoSalad, hjulpet andre i restaurationsbranchen som konsulent og været udviklingschef for Ildpizza.

For 1 år siden startede de to venner et fælles eventyr i form af Black Sheep Gourmet med målet om at tilbyde sublim gourmet til alle – og ikke kun de få, som det er forundt at besøge landets fineste restauranter. 

Duoen drømmer om at lave madoplevelser med intimitet, nærvær, tid og overskud – både professionelt og privat. 

“Vi elsker begge to at give vores gæster en sublim madoplevelse og forvandle deres private hjem til en gourmetrestaurant for en aften.

Det er fantastisk, at jeg kan få lov til at udleve min drøm med en ven, som jeg anser som familie – og at han samtidig er en landets skarpeste kokke gør, at det her altså ikke er helt sort,” siger Kasper mens Bryan supplerer:

“Vi kan med garanti sørge for, at gæsterne til både brylluppet eller firmajulefrokosten har en succesfuld madoplevelse at se tilbage på”

Kunne du godt tænke dig at få Black Sheep Gourmet hjem til dig og skabe den perfekte aften i gastronomiens tegn, kan du kontakte dem lige her.

De to kokke har dog travlt, og det er derfor først muligt at booke dem fra september og frem.

Del artikel

Andre læser også