Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Blæst spiller stor koncert i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
PR-foto
PR-foto

Blæst har på mange måder været allestedsnærværende de sidste par år, hvor de har skabt fest og fællessang på festivaler som NorthSide, Smukfest og ikke mindst Roskilde Festival.

Nu annoncerer bandet deres største indendørskoncerter til dato og varsler samtidig, at de vil sende et helt nyt album på gaden frem mod touren.

Dine Venner Tour rammer landets fire største byer i starten af 2025.

Som næstsidste stop på touren giver Blæst en stor koncert i Aarhus Congress Center fredag den 31. januar 2025.

“Hvor har vi glædet os til at fortælle det her til jer. Vi spiller nogle kæmpe koncerter!! Vi har store planer for, hvordan det bliver fire ekstraordinære koncerter,” skriver bandet på sociale medier.

Har taget Danmark med storm

Blæsts kommende tour deler titel med den spritnye singleudgivelse, ”Dine Venner”, som er en hyldest til fællesskabet og det sårbare.

Blæst har taget Danmark med storm med hits som ’Lad Mig Gå’, ’Sover Du Nu’, P3’s Uundgåelige ’Ego’, kæmpehittet ’Juice’, som også modtog P3 Guld Lytterhittet.

Derudover kender du sikkert ’All In’ feat. Lamin, ’Videre’ og ikke mindst ’Disko I KBH’, som i skrivende stund er en af de flittigst afspillede sange på den danske radioflade.

I sommeren 2023 spillede Blæst på mange af landets største scener og festivaler.

Billetsalget starter i denne uge

Her havde de æren af at åbne Orange Scene på Roskilde Festival, og ifølge Live Nation blev det den bedst besøgte åbning af Orange Scene nogensinde med mere end 70.000 publikummer.

Herefter gik Blæst imod de fleste forventninger, da de annoncerede syv eksklusive koncerter på mindre københavnske spillesteder, hvor de omkring 3000 billetter blev revet væk på under en uge.

Med DINE VENNER TOUR 2025 kan Blæst endelig opleves rundt i landet, når de inviterer til fire festlige aftener på fire store scener.

Blæst: Dine Venner Tour 2025

  • Fredag 24/1 Royal Stage, Aalborg
  • Lørdag 25/1 ODEON, Odense
  • Fredag 31/1 Aarhus Congress Center
  • Lørdag 1/2 K.B. Hallen, København

Billetsalget starter på torsdag den 29. februar kl. 10:00 via pdh.dk og livenation.dk

Der vil være presale 27. februar kl. 10:00 på livenation.dk, hvis man opretter en bruger (kun for ODEON, ACC og K.B. Hallen). Der vil være presale 28. februar kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere for alle fire shows.

Del artikel

Andre læser også