Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hobbitten-univers vækkes til live: Se showet ved Moesgaard Museum

Af Freja Dumont
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

I sommeren 2022 forvandles området ved Moesgaard Museum til J.R.R. Tolkiens eventyrlige verden Midgård, fyldt med hobbitter, drager, kæmpe trolde, elvere og masser af familievenlig action.

Oprindeligt skulle forestillingerne have foregået i år, men grundet corona er Hobbitten ved Moesgaard udskudt et år, og den nye premieredato er  derfor den 20. maj 2022.

Nordeuropas største teatershow

Hobbitten er et af alle tiders største og mest elskede eventyr. Nu kan hele familien opleve fortællingen om den stilfærdige hobbit, Bilbo Sækker, der pludselig befinder sig midt i en dramatisk kamp mellem det gode og det onde.

En kamp, hvor farerne lurer i alle skygger, og hvor mørke kræfter truer med at opsluge hele verden.

Hver aften er der plads til 3000 publikummer under åben himmel, som vil opleve Nordeuropas største teatershow med imponerende scenografi, heste, halsbrækkende stunts, overraskende special effects og meget, meget mere, som vi ikke kan afsløre endnu!

Historien om Bilbo Sækker

Hobbitten Bilbo Sækker lever et roligt liv i sit lille hobbit-hul i et afsides hjørne af Midgård uden skyggen af dramatik, indtil den dag troldmanden Gandalf inviterer ham med på en uventet rejse.

Sammen med krigeren Thorin Egeskjold og hans selskab af dværge drager Bilbo mod Det ensomme bjerg for at genvinde skatten under bjerget.

Undervejs på den farefulde vej skal han bevise sit værd mod mystiske, onde kræfter og overvinde dragen Smaug. På forunderlig vis finder Bilbo også en magisk, dragende ring, der er bundet til Midgårds skæbne.

Hobbitten er bearbejdet til scenen af Glyn Robbins efter J.R.R. Tolkiens roman The Hobbit. Stykket præsenteres med tilladelse af Middle-earth Enterprises ved The Saul Zaentz Company. Alle rettigheder forbeholdt.

Anbefales fra 6 år.

Hvad: Hobbitten teaterforestilling
Hvor: Moesgaard Museum
Hvornår: Sommeren 2022

Bestil billetter til forestillingen her.

Del artikel

Andre læser også