Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til studie efter sommerferien

Af Annoncør

Er du en af de heldige der skal starte på studie efter sommerferien i Aarhus? Om det er på universitetet, på VIA University College, gymnasiet eller noget helt tredje, skal du kigge med her for at få tips og inspiration til hvordan du kan blive klar til studiet.

Få ordnet alt det du ikke nåede gennem semesteret eller skoleåret

Det kan være hårdt at være studerende i Aarhus. Der er masser af ting der skal passes som, læsning, forelæsninger, vennerne, familien og en bytur eller to. Derfor kan det være svært at få tid til alt det praktiske, som jo også skal ordnes i løbet af et år. Det kan derfor være en god ide at få styr på alle disse ting nu, inden du starter på studie igen.

Få for eksempel styr på bisserne. Tænderne skal en tur til tandlæge en gang imellem. Selvom du er studerende, og det er dyrt at gå til tandlæge, skal det altså bare gøres en gangs imellem. Det kan være du har et sommerferiejob, og derfor tjener lidt ekstra penge. Dette er en gylden mulighed for at komme afsted til tandlæge aarhus.

Sørg også for at få besøgt din familie rigeligt, både bedsteforældre og oldeforældre – det er nu du har tiden til det.

Få ordnet alt studierelateret

Hvis du skal starte på en helt ny uddannelse, eller bare et nyt semester skal skoletingene også være i orden. Her er det altså en god ide at få styr på bøgerne. Så snart du har fået din bogliste fra uddannelsen, er det smart at få købt bøgerne hurtigst muligt. Især de brugte bøger bliver revet væk, virkelig hurtigt. Så hvis du gerne vil have billige studiebøger, er det en gode ide at gå i gang med at søge efter dem nu.

Få også styr på ting som lommeregner, penalhus, taske og blokke.

Del artikel

Andre læser også