Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klogere på botox-priser!

Af Annoncør

De fleste af os kender til dem, hvad end vi vil det eller ej. De kommer snigende med alderen og sommetider tydeligere hos nogle end hos andre. De er de fine, små ansigtsrynker, vi taler om. Sagen er den, at dem får vi alle. Nogle får de klassiske rynker i panden, andre bekymringsrynken mellem brynene og nogle et tredje sted i ansigtet. 

Annoncørbetalt indhold leveret af N’AGE

Synes du, at dine rynker er generende, og har du overvejet at få dem glattet ud? Så har du sikkert være inde og google “botox behandling” bare for at blive klogere på, hvad der kan forventes, og det hjælper vi dig på vej mod i denne artikel. 

Varierer botox-priser alt efter sted?

Det er selvfølgelig svært at give et helt konkret svar på, hvad du præcist kan forvente at skulle betale for din behandling, da der er flere ting, der spiller ind. Først og fremmest vil prisen afhænge af, hvor din behandling ønskes og hvilket område det er. Et af de steder, som kan forventes at være i den lave ende prismæssigt, er, hvis du har læberynker eller de såkaldte bunny lines, som er næserynker.

Men botox kan bruges til meget mere end at udglatte små rynker. Det bliver blandt også brugt til små løft i ansigtet. Det kan være, du ønsker et løft i panden, så vil prisen oftest ligge mellem 4100 til 4500 kr. alt efter, om behandlingen er til en mand eller kvinde. Men ikke engang dét er botox begrænset til. Døjer du med sved under armene, så det efterhånden er en gene for dig? Så kan botox også hjælpe mig at minimere det, så det ikke skal være en konstant bekymring for dig. Sådan en behandling kan forventes at koste omkring 5000 kr. 

Hvor længe kan jeg forvente, at min behandling holder?

Efter at have brugt, hvad må betegnes som en del penge, vil du selvfølgelig gerne vide, hvor længe det kan forventes, at behandlingen holder. Ligesom med så meget andet, så kan det variere fra person til person, hvor længe en behandling med botox holder, da det blandt andet kommer an på, hvor dybe dine rynker er, og hvor kraftige musklerne er. 

Som udgangspunkt kan det dog forventes, at behandlingen begynder at aftage efter 3 til 6 måneder. Ønsker du at opretholde din glatte hud på det ønskede behandlingsområde, så fortsætter du selvfølgelig bare behandlinger med botox i det omfang, der bliver anbefalet af din klinik.

Del artikel

Andre læser også