ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klogere på CRM og dets fordele  

Af Annoncør

Hvis du er virksomhedsejer, er der stor sandsynlighed for, at du kan få stor gavn af en CRM-løsning. Et CRM system er noget, som du som virksomhedsejer kan bruge til at blive klogere på dine kunder.

Annoncørbetalt indhold leveret af: itrelation.dk

Når du kender dine kunder godt, er der mange processer, der bliver langt nemmere og mere effektive.

Øg dit salg blandt dine eksisterende kunder

Et CRM-system indsamler og organiserer forskellige data om dine kunder. Du får at vide, hvad dine kunder køber, hvem der køber hvad, hvorvidt dine kunder er tilfredse m.m. Det er alt sammen noget, du f.eks. kan bruge til at øge dit salg blandt dine eksisterende kunder.

Når du ved, hvad dine kunder køber, kan du nemlig forsøge at sælge og markedsføre lignende produkter til dem. På den måde bliver dine kunder eksponeret for nogle produkter, som de med stor sandsynlighed gerne vil købe, fordi de minder om noget, de har købt før.

Yd en bedre kundeservice

Når du bruger CRM, får du også en bedre chance for at yde god kundeservice. Du har nemlig data over både kunder, produkter, kundeservicestatus m.m. Du har altså et godt overblik, der giver dig mulighed for at yde den bedste kundeservice til hver enkelt kunde.

Når du har informationer om tidligere køb, tilfredshed m.m. fra en kunde, gør det det langt lettere at imødekomme den kunde.

Målret din markedsføring

CRM giver dig derfor mulighed for at lave en mere intelligent markedsføring, fordi du ved en hel masse om dine kunder. Det bliver nemmere at udarbejde og planlægge kampagner. Du bliver hurtigt langt klogere på din målgruppe, så du derfor nemt kan skrive nyhedsbreve og lave målrettede kampagner.

CRM har også en funktion, der gør, at du kan måle effekten af dine kampagner. På den måde kan du hele tiden tilpasse og rette.

Del artikel