ANNONCE
Spar penge på kendte mærker: Blue City i Aarhus holder Late Summer Sale
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar penge på kendte mærker: Blue City i Aarhus holder Late Summer Sale

Af Line Ingwar Karlsen

Savner du allerede stranden, varmen og bølgeskvulpet i ørerne?

 

Hos Blue City i Ryesgade kan du forlænge sommeren lidt endnu og være klar til arbejde, studiestart eller bare hverdagen med varme sommertilbud på brugt elektronik med 2 års garanti.

 

Så kan du vente med at scrolle gennem billederne fra Mallorca lidt endnu, for du kan gøre klar til hverdagen uden at vælte budgettet.

 

Hos den landsdækkende kæde Blue City har man i Aarhus stærke priser på MacBooks, iPhones, bærbare, Samsung, Huawei, stationære og meget mere.

 

En perfekt mulighed for at blive klar til studierne uden at skulle aflyse planerne i efterårsferien.

 

Man skal have råd til elektronik

Hos Blue City Aarhus har de stærke og stilrene MacBooks, samt effektive bærbare som passer ethvert behov i studielivet og derhjemme.”Vi ser det som en nødvendighed at folk har mulighed for at købe brugt elektronik, både sikkert og til gode priser, der ikke vælter budgettet.

 

Både for kloden og for vores kunder. Her får hele Aarhus og omegn mulighed for at opruste til hverdagen uden at skulle aflyse efterårsferien,” siger Claus, butikschef hos Blue City Aarhus.

 

Shopping med god samvittighed

Der er absolut også noget bæredygtigt ved at man køber sin elektronik brugt.Så får du både god samvittighed og en mere effektiv hverdag på samme tid.

 

“Vores kunder har siden 2014 sparet jorden for 25 millioner kg ressourcer. Vær med til at styrke den positive statistik,” lyder det fra butikschefen.

 

Find alle tilbud online her eller i selve Aarhusbutikken.

 

Om du søger den nye iPhone X, iPhone 8, Samsung Galaxy, Macbook Air eller en ny bærbar PC,  så finder du alle produkter med tilbud i de relevante kategorier.

 

Alle tilbuddene for Late Summer Sale 2019 finder du på www.bluecity.dk eller i butikken på Ryesgade 28