Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vi Elsker 90’erne afslører: Legendarisk boyband kommer til Aarhus

Af Redaktionen

Hvis du var en af dem, som var helt vild med Boybands i 90’erne og starten af 00’erne, så bliver du helt sikkert glad for denne nyhed.

Det populære engelske boyband Blue genopstår med alle deres største hits på Vi Elsker 90’erne tour’en.

Det betyder, at de er med, når det går løs i Aarhus på Tivoli Frihedens nye koncertscene lørdag d. 20. august 2022.

Blue har ikke optrådt i Danmark siden starten af 00’erne, så der er lagt op til et glædeligt, festligt og hjertesmeltende gensyn for publikum.

De sagde vi aldrig fik ungdommen tilbage. Men de tog fejl!! – Det er årets slogan og Vi Elsker 90’erne står inde for hvert et ord.”

Det skriver man i en pressemeddelelse.

“Vi er tilbage efter nogle vanskelige år, og satser på, at 2022 bliver et år vi kan kalde genforeningen med en magisk sommer med plads til at give minderne frit løb igen.

For ikke nok med, at vi igen kan feste helt normalt, så forener vi også 90’er-minderne med nyere navne, som bydes velkommen på plakaten til alle vores traditionelle shows,” siger Riffi Haddaoui, partner på Vi Elsker 90’erne.

Har haft 11 Top 10 hits i verden

Et af disse nye navne er engelske Blue, der med sine 13 millioner solgte albums på verdensplan, 11 top-10-hits og tre albums på toppen af hitlisterne i hjemlandet i starten af 00’erne, må betegnes som en sand pop-sværvægter.

Blue er alt, hvad du elsker ved Boybands – sprøde poptoner og lækre mænd!

Du kender allerede deres største hits “All Rise”, “Too Close” og “Guilty”, der alle toppede som nummer ét i Storbritannien. Det velsyngende engelske boyband udgav i alt ​​16 singler over en fireårig periode.

Blue består af Simon Webbe, Lee Ryan, Duncan James og Antony Costa, og har ud over deres egne udgivelser også arbejdet sammen med en række af de absolut største kunstnere indenfor musikverdenen i form af Stevie Wonder, Lil’ Kim og ikke mindst Sir Elton John som de med sidstnævntes uforligneligt smukke “Sorry Seems to be the Hardest Word” havde et megahit.

Uanset om du var seks, seksten eller seksogtyve: Hvis 90’ernes tidstypiske boybands ramte dit hjerte, så må du ikke gå glip af dette års fedeste fest med Blue som et af de helt store navne.

Spiller udsolgte soloshows som gendannet Blue

“Det er et musikalsk og stilmæssigt scoop, at Blue er blevet en del af vores festlige familie, og bookingen afspejler, at vi i højere grad inddrager 00’erne i vores festival.

Det har krævet en del arbejde at få dem med på hele touren, ikke mindst med tanke på, at de spiller udsolgte soloshows i bl.a. England og Australien, men nu er det lykkes og jeg glæder mig til sammen med publikum endelig at opleve dem igen i Danmark,” fortæller Riffi Haddaoui.

 Vi Elsker vil i år præsentere et line-up vildere end nogensinde før, og hvor en række af disse fantastiske navne til 90’er og 00’er-karavanens 2022-tour annonceres indenfor ganske kort tid.

Når alle navne er offentliggjort, vil der til sidst være listet op til 25 af de bedste artister, der henrykkede unge i hele verden fra scener og på dansegulvene i 90’erne og 00’erne.

Billetsalget til alle syv shows er startet og foregår via Ticketmaster

 FAKTA:

 Tourplan:

 • maj: Rødovre
 • juni: Aalborg
 • august: Næstved og Hillerød
 • august: Aarhus og Holstebro
 • august: Odense

Allerede offentliggjorte kunstnere:

 • Coolio
 • East17
 • Toy-Box
 • Pulsedriver
 • Dario G
 • Paradisio

Del artikel

Andre læser også