Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Blue Water Shipping vil løfte sig med AGF

Blue Water Shipping er i sportens verden måske mest kendt for at lægge navn til et fodboldstadion i Esbjerg og støtte dygtige badmintonspillere. Nu bliver AGF også i fremtiden forbundet med den traditionsrige virksomhed, der blev stiftet i Esbjerg i 1972.

 

Blue Water Shipping har således netop øget sit engagement i AGF til at blive ny såkaldt Guldpartner. Tidligere var Blue Water sponsor for AGF på et mindre niveau, men nu styrkes samarbejdet med byens hold. Forventningen er, at det øgede samarbejde med AGF kan løfte kendskabet til Blue Water Shipping endnu mere

 

Mere synlige i byen

Selv om vi har været i Aarhus i en del år, så vil vi gerne være endnu mere synlige i byen. Vi har en strategi om at være ”Best in town”, hvilket betyder, at vi vil være de bedste på vores felt i de byer, vi er repræsenteret i. Og her ser vi AGF som en væsentlig medspiller. Vi har de seneste år oplevet en markant fremgang i Aarhus, og vi ønsker at stå endnu stærkere. Både i forhold til vores kunder – nuværende som fremtidige, men også i forhold til vores medarbejdere og ikke mindst til vores evne til at tiltrække nye kvalificerede medarbejdere, siger Jan Dam Poulsen, der er direktør for Blue Water Shipping i Aarhus, som har lavet aftalen med AGF.

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping er en global leverandør af alle former for logistikydelser indenfor moderne Supply Chain Management. Blue Water Shipping er repræsenteret med 60 kontorer på verdensplan. På alle kontorerne kombineres et stærkt globalt netværk med lokal ekspertise – herved tilfører virksomheden værdi til kunderne og leverer serviceydelser, der rækker langt udover at transportere gods på en sikker og effektiv måde. I Aarhus har Blue Water Shipping hjemme i Skejby og en afdeling på havnen.

 

Det øgede samarbejde mellem Blue Water Shipping og AGF bliver offentliggjort for klubbens andre sponsorer, når AGF møder OB hjemme i Ceres Park i morgen – søndag den 13. august.