ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

BMI BorgerBazar er klar til rulleskøjtedisko og stormløb på boderne

Lørdag den 30. marts er der mulighed for at gøre et kup og en god handel, når idrætsforeningen BMI byder inden for til BorgerBazar for tredje år i træk i Egelund Idrætscenter.

 

Privatpersoner bag i alt 90 boder og 10 lokale virksomheder stiller varer og vejledning til rådighed. Der sælges både ”lopper”, kunst og privatproduceret håndflidsprodukter. Desuden er der rulleskøjtedisko, hoppeborg og mulighed for køb af mad og drikke. Arrangørerne forventer fuldt hus, “Sidste år var der et mylder af mennesker. 800 personer besøgte BorgerBazaren, og det synes jeg, er ret flot. Måske kommer der endnu flere i år på grund af de nye tiltag”, fortæller Christine Winding-Lauritzen.

 

Hun er en af hovedkræfterne i BMI’s Café Klubånd – et fællesskab af overvejende frivillige, der driver cafeen i hallen og står bag en masse aktiviteter året rundt.

 

Blandt de nye tiltag på bazaren er rulleskøjtedisko, som foregår i den ene af idrætscenterets to haller, mens boderne er i den anden hal.

 

Nyt er også, at 10 lokale virksomheder booked sig ind i bazaren. En af dem er Bichel Vine, der for knap to år siden etablerede sig i Malling.

Hele vores familie bruger BMI og idrætscenteret rigtig meget, og som lokal virksomhed bakker vi meget gerne op om tiltag som det her, og vi ser frem til at møde en masse lokale beboere, siger Lars Bo Henriksen, ejer af Bichel Vine.

 

I vinstanden kan man ud over at smage vine også nyde delikatesser, blandt andet ost og franske croisanter.Og det er ægte franske croisanter, som vi importerer direkte fra Frankrig, understreger Lars Bo Henriksen.

Gæsterne på BorgerBazaren kan også møde medarbejdere fra Nordea i Beder. Vi er den eneste bank i lokalområdet. Vi er godt kendte og synlige på Beder Torv, men her får vi mulighed for at rykke ud til folk. Og på den måde bliver vi også mere synlige for beboere i nabobyen Malling, og så kan vi vise alle interesserede, hvad vi kan tilbyde, siger Pernille Birn, der er økonomisk rådgiver i filialen.

 

Hun er i øvrigt klar på en kamp mod alle, der stiller op til en dyst i bankens medbragte stigegolfspil.

Den store interesse i at deltage i BorgerBazaren bekræfter indtrykket af et stadig stigende engagement i lokalområdet og ønsket om at deltage i fællesskaber i nærområderne: BorgerBazar er jo et klassisk og godt eksempel på vores mange aktiviteter i Café Klubånd og BMI: Vi sætter rammerne op, og lokale borgere og virksomheder fylder dem ud. Folk mødes på kryds og tværs til aktiviteter, og alle får noget ud af det – på begge sider af boderne, siger Christine Winding-Lauritzen.

BMI BorgerBazar er klar til rulleskøjtedisko og stormløb på boderne

Fakta

BMI’s BorgerBazar foregår lørdag den 30. marts kl 10-16 i Egelund Idrætscenter, Bredgade 5. Der er gratis adgang, stor parkeringsplads, 90 boder indendørs i hal, samt 10 virksomheder. Cafeen sælger frokost buffet, panini, kage, frugt, boller, drikke, slik m.m.

Man må ikke medbringe egen skøjter til rulleskøjtedisko, men skal bruge dem, der stilles til rådighed. Husk selv at tage sikkerhedsudstyr med.

 

 

Del artikel

Andre læser også