Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bogmesse på Godsbanen i Aarhus

Så er årets store bogfest og udvidelse af byens bogliv ved at være på skinner på Godsbanen i Aarhus. I weekenden 30. september og 1. oktober kan både børn og voksne boltre sig blandt tonsvis af gamle og nye bøger, tegneserier, grafik m.m.

 

Godsbanen byder på alt godt fra bøgernes verden, når Bogmesse 2017 løber af stablen. Weekenden vil være guf for læseheste, tegneserienørder og tilbudsjægere i alle aldre, som kan shoppe løs i den righoldige buffet af skønlitteratur, krimier, biografier, selvhjælpsbøger, kunstbøger, coffee table-bøger, opskriftsbøger, historiske bøger, politiske bøger, børnebøger og meget andet. Sandsynligvis er man heldig at støde på et attraktivt fund til en flad mønt – der er nemlig også hollandsk bogudsalg begge dage, hvor bøgerne bare bliver billigere!

 

”Uanset om man stiller straks ved åbningen kl. 10.00 eller senere, skal der nok være tilstrækkeligt med bøger for alle interesser og pengepunge, enten på bogudsalget eller i standene omkring det”, som tovholder Peter Fousing fra Ribe Antikvariat udtrykker det.

 

Bogmessen arrangeres for 19. gang af ProvinsAntikvarBoghandlerforeningen (PAF), og samler antikvariater fra hele landet i Aarhus.

Der er fri entré hele weekenden

 

Fakta

Antikvarisk Bogmesse 2017
30. september og 1. oktober, begge dage kl. 10.00-16.00
Den Rå Hal, Godsbanen
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
Gratis entré
Mulighed for parkering på området

Se evt. mere her: