Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15 år med unikke designmøbler: BoShop fejrer jubilæum med stort udsalg HELE november

Af Redaktionen

Da BoShop blev grundlagt i 2007 var det ud fra et ambitiøst ønske om at udvikle og udfordre det danske møbelmarked.

I dag – 15 år senere – er møbelforretningen en modpol og et alternativ til de danske designklassikere og industriens mainstream-strøm.

Og det fejres med et stort 15 års jubilæumsudsalg i hele november.

”BoShops vigtigste opgave er at inspirere til originalitet og personlighed, så du kan få noget med hjem, du ikke ser i størstedelen af de danske hjem.

Møbler tilpasset vores kunders personlige stil. Møbler af høj kvalitet. Og møbler der ikke findes andre steder,” siger stifter og indehaver af BoShop Christopher Eis.

15 år med unikke designmøbler: BoShop fejrer jubilæum med stort udsalg HELE november

Masser af gode tilbud

I forbindelse med BoShops 15 års jubilæum inviterer møbelforretningen i hele november indenfor til et stor udsalg i det store møbelhus i Risskov, som er en oplevelse i sig selv at træde ind i.

Områderne i butikken er opdelt efter forskellige stilarter, så du får et visuelt indblik i, hvordan du kan sammensætte farver og designs på forskellige måder.

Til udsalget vil der være gode besparelser at hente på en lang række eksklusive møbeldesigns.

“Vi fejrer vores 15 års jubilæum med masser af gode tilbud hele november med fokus på klassiske, tidløse, eksklusive og ansvarligt producerede møbler.

Møbler du kommer til at forelske dig i igen og igen – år efter år – generation efter generation,” siger Christopher Eis. 

15 år med unikke designmøbler: BoShop fejrer jubilæum med stort udsalg HELE november

En ny møbelklassiker er skabt 

For at fejre jubilæet har BoShop designet en jubilæumsstol i samarbejde med det stærke designteam hos Prostoria. En spisebordsstol i en eksklusiv kombination af et stel i massiv europæisk egetræ og et lædersæde i let slebet anilin-/vintagelæder.

“Vi mener selv, at vi igennem udvælgelsesprocessen er kommet frem til den helt rigtige kombination af træ og læder, som forhåbentlig fremover vil pryde de forskellige boliger med sit nordiske, tidløse og klassiske design,” siger Christopher Eis.

Vent ikke med at handle til Black Friday

Og der er altså ingen grund til at vente til fredag d. 25. november – også kendt som Black Friday – i håb om at spare penge.

BoShop har nemlig i en tid, hvor de fleste er mere bevidste om, hvad de investerer i, valgt at droppe dagen helt og aldeles og i stedet fejre jubilæet hele november uden yderligere besparelser på Black Friday.

Du kan derfor med god ro i maven købe dit nye favoritmøbel allerede nu.

Desuden har det været et helt bevidst valg at have fokus på de klassiske, tidløse, eksklusive og ansvarligt producerede møbler til udsalget, så møblet der investeres i, bliver et møbel, der kvalitets- og stilmæssigt  holder år efter år og ikke bare bidrager til ”køb-for-billigt-og-smid-væk”-kulturen.

15 år med unikke designmøbler: BoShop fejrer jubilæum med stort udsalg HELE november

Møbler til din personlige stil

BoShop har i dag et stort møbelhus i Risskov ved Aarhus og en webshop. Lige siden møbelhuset slog dørene op for første gang, har stedet haft kæmpestor succes med at redefinere boligindretningen i de danske hjem.

Løsningerne skal ikke kun matche tidens flygtige trends og tendenser – det skal være valg, som kommer til at glæde i mange år fremover.

Derudover er størstedelen af BoShops sortiment noget, du ikke finder andre steder i Danmark.

”Vi slår meget på unikke møbler. Begynder det, vi har, at komme ind i de større kæder, så er vi meget konsekvente med at pille det ud af vores møbelhuse og online sortiment,” siger Christopher Eis.

BoShop gør en dyd ud af at skille sig ud på møbelmarkedet, og derfor er der også mulighed for at sætte sit personlige præg på blandt andet sin nye sofa, sine spisebordsstole eller spisebord.

15 år med unikke designmøbler: BoShop fejrer jubilæum med stort udsalg HELE november

Du kan nemlig selv være med til at designe og forme langt de fleste møbler, så de passer til din stil og bolig – hvad end det gælder valg af farve, stofkvaliteter, læderkvaliteter, moduler, træsorter, størrelser mv.

”Vi har et væld af møbler, som du selv kan sætte dit præg på. Vi har især specialiseret os inden for sofaer, hvor du selv kan bestemme alt fra siddehøjde og dybde til hårdhedsgrad og farve mm. Ja vi kan endda nørde helt ned i detaljer om valget af farven på sytråden på flere af vores sofaer,” siger Christopher Eis.

Bliv inspireret og se alle BoShops jubilæumstilbud lige her

Hvad: BoShop fejrer 15 års jubilæum med stort udsalg
Hvor: Ravnsøvej 38, 8240 Risskov
Hvornår: Hele november

Del artikel

Andre læser også