Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lam og bobler: Bosnisk grillbar er klar med flere sommernyheder

Af Ane Johanne Damgaard

Åboulevarden blev for et år siden en perle rigere.

Et sted udover det sædvanlige, hvor der både fredag og lørdag bliver stemt op til fest med lam på rotisseri, rigelige mængder rakija og gode rytmer at danse til.

Det er noget, man bør opleve for at forstå essensen af det.

Og nu kommer der endnu en opgradering til festen. Fra torsdag den 2. maj åbner Partizani Grill nemlig for deres udeservering. Festen rykker derfor udenfor, mens de får plads til 40 ekstra gæster.

Derudover skifter de vinen ud med bobler på bedste sommermanér. Og også her fuldender de konceptet ved blandt andet at tilbyde en slovakisk mousserende vin.

Syv timer over åben ild

Fredag morgen sætter folket bag Partizani Grill et helt lam over deres gigantiske grill.

Her står det og roterer hele dagen for at blive klar til aftenens mange besøgende gæster.

Når lammet steger over åben ild i cirka syv timer, bliver det helt sprødt udenpå og så mørt, at det falder i flager, indeni.

Lam og bobler: Bosnisk grillbar er klar med flere sommernyheder
Lam og bobler: Bosnisk grillbar er klar med flere sommernyheder

Ifølge Partizani Grill har de hørt fra flere, at selv hvis man ikke normalt kan lide lam, så er lige det her lam som at få serveret et stykke af himlen.

Lammet bliver serveret i tro stil med Partizanis koncept, som man nærmest ville kunne kalde “less is more”.

For på tallerkenen finder du en kålsalat, deres hjemmelavede brød og 350 gram lam.

Og der må vi bare sige, at mere kræver det ikke.

Sommer rimer på bobler

Lammet får her i sommerhalvåret selskab af tre forskellige flasker bobler i tre forskellige prisklasser.

Særligt en af dem går perfekt hånd i hånd med netop lam.

Red Gull hedder den. En slovakisk mousserende vin med den smukkeste røde farve. Dens høje mængde syre og frugtige smag er en lækker kontrast til det fede og kraftige lam.

Lam og bobler: Bosnisk grillbar er klar med flere sommernyheder

Og hvis der er noget, som bobler passer ekstragodt til, så er det sommer.

Når kalenderen rammer den 2. maj håber Partizani Grill på, at vejret er med dem.

Sidste år bredte de sig udover hele pladsen foran den bosniske grill, og det myldrede til med gæster.

Derfor anbefaler de også, at man reserverer bord for at være sikker på at få en plads i solen.

Partizani Grill holder åbent fra torsdag til lørdag. Torsdag serverer de helt eksklusivt deres cevapi, som er hjemmelavet brød med kødruller og to slags dip.

Og når weekenden kalder, stiller de om til festmenuen.

Lammet er klar kl. 17, og så lukker Partizani Grill først deres døre igen kl. 23 – når rakija-flaskerne er tomme.

Del artikel

Andre læser også