ANNONCE
Brabrand: 24-årig mand sigtes foreløbig for forsøg på manddrab og for vold mod politiet
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brabrand: 24-årig mand sigtes foreløbig for forsøg på manddrab og for vold mod politiet

Den 24-årige mand, der angreb to betjente med kniv i går i Brabrand, fremstilles i dag kl. 12.30 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes foreløbig for forsøg på manddrab og for vold mod politiet. Under angrebet blev han skudt af betjentene, og han ligger stadig på hospitalet, men er uden for livsfare. Da han ikke er i stand til at møde i retten, fremstilles han in absentia – dvs. at han ikke selv vil være til stede.

 

Efter episoden i går vil Østjyllands Politi i en periode øge tilstedeværelsen i Aarhus Vest for at skabe mere tryghed i området.

 

Det var en meget voldsom episode, som en del borgere har set. Derfor vil vi de kommende dage være ekstra synlige i Aarhus Vest. Blandt andet vil vi i dag holde der med den mobile politistation, hvor man er meget velkommen til at komme forbi med spørgsmål eller oplysninger, siger chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

 

Episoden har kastet mange spørgsmål og spekulationer af sig fra både pressen og fra borgere.

 

Vi er stadig i et meget tidlig stadie i efterforskningen, og efterforsker bredt, herunder i forhold til motiv, og der udestår et større efterforskningsarbejde. Derfor kan vi på nuværende tidspunkt ikke sige mere om selve indholdet af vores efterforskning, fortsætter chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen.

 

Da anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre under grundlovsforhøret i dag, ønsker Østjyllands Politi ikke at kommentere yderligere på selve episoden.

 

Den mobile politistation vil stå på Karen Blixens Boulevard fra kl. 10.

 

 

 

Del artikel