Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brandattentat mod Jens Stages lejlighed: Politiet anholder 23-årig mand

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Der er nyt i sagen, hvor der blev sat ild til tidligere AGF-spiller Jens Stages lejlighed i Aarhus

 

Østjyllands Politi har tirsdag formiddag anholdt en 23-årig mand fra Aarhus og sigtet ham for brandstiftelse begået natten til søndag i en lejlighed på Eckersbergsgade i Aarhus. Han fremstilles onsdag klokken 8.30 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

 

Mandag kom det frem, at der var tidligere AGF-spiller Jens Stages lejlighed i Aarhus, der blev udsat for brandattentatet.

 

Det var natten til søndag omkring klokken 2.00, at der blev smidt en genstand gennem ruden til den tidligere AGF-spillers lejlighed på Eckersbergsgade i det centrale Aarhus. Der opstod mindre brandskade i lejligheden, inden ilden gik ud. I lejligheden befandt sig to personer, men ingen af dem kom noget til, oplyste Østjyllands Politi mandag.

 

Den 23-årige, som politiet har anholdt, sigtes udover brandstiftelse også for at have forvoldt fare for andres liv eller førlighed samt for to tilfælde af trusler.

 

”Det er en sag, vi tager meget alvorligt, og vi iværksatte meget hurtigt en række efterforskningstiltag. Det ledte os på sporet af den 23-årige, som omkring klokken ni blev anholdt på sin bopæl. Vi kan ikke udelukke, at der er flere gerningsmænd, og vi fortsætter selvfølgelig vores efterforskning,” siger politiinspektør Brian Olsen fra Østjyllands Politi i pressemeddelelsen.

 

Af hensyn til den videre efterforskning anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved onsdagens grundlovsforhør. Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at oplyse yderligere om sagen p.t.