ANNONCE
Brandbygegaard LIVE: Nyt koncerttilbud i Odder hylder rødderne
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brandbygegaard LIVE: Nyt koncerttilbud i Odder hylder rødderne

Brandbygegaard og Odder Little Culture Club præsenterer Brandbygegaard LIVE 2018 og serverer tre koncerter for gæsterne samt en økologisk ’gårdmet’ landbuffet med lokale råvarer.

 

Odder Little Culture Club, Lone Landmand og Søren Sørøver byder Pinsesøndag (20. maj) indenfor i den smukke trælade på Brandbygegaard til en dag, der forener to af de vigtigste ting i livet: Musikken og måltidet.

 

Originale nye stjerner

”Vi er stolte over at kunne præsentere tre koncerter med nogle af de mest originale nye stjerner på den danske musikscene. Alle tre bands har noget stort på hjerte, har dybe musikalske rødder og de passer perfekt ind i rammerne i den gamle trælade på Brandbygegaard,” fortæller Kristian Leth, booker og næstformand i Odder Little Culture Club.
 

Koncerterne akkompagneres af øl, vin, saft og bobler brygget med lige dele omhu og passion på Brandbygegaard – og ikke mindst en økologisk ”gårdmet” buffet med håndplukkede råvarer i sæson fra Brandbygegaard. Arrangørernes mål er at skabe det smukkeste halbal, udkanten længe har set. De musikere, der står klar til at spille spirerne op ad jorden og bladene frem på træerne, er Laura Mo m. band, Northern Assembly og Jonah Blacksmith.

 

Stærke musikere på scenen

”Vi har gennem længere tid gået med tanker om at lave et helt særligt musikarrangement her på gården. Ét der har sjæl, noget der betyder noget både for gæster, for os som arrangører og helt sikkert også for den gamle gård. Derfor spurgte vi OLCC, om de ville være med og sammen synes vi selv, at vi har fået sat et program sammen for en helt særlig aften.

 

Den engagerede bestyrelse fra OLCC har fundet frem til ikke kun ufatteligt dygtige musikere, men også tre bands med stærke rødder der lige nu er med til at sætte nye standarter for, hvad dansk musik kan. Sammen vil vi vise hvad musik, mad, drikkevarer og glade koncertgæster kan udrette i fællesskab,” siger Søren Sørøver Kvist, Brandbygegaard.

Brandbygegaard LIVE: Nyt koncerttilbud i Odder hylder rødderne

Efter den første koncert vil der blive serveret ’gårdmet’ buffet lavet af økologiske råvarer blandt andet fra Brandbygegaard.

 

Hurtig adgang for 1,2 millioner mennesker

Den nu et år gamle kulturforening OLCC har fem afholdte musikarrangementer bag sig, men det er første gang, at foreningen rykker et arrangement uden for Odder by.

Brandbygegaard LIVE: Nyt koncerttilbud i Odder hylder rødderne

”Vi har hele tiden haft planer om at afholde koncerter på forskellige steder. Det afgørende for os er at finde koncertsteder, som har nogle særlige rammer, hvor vi kan give både kunstnerne og publikum nogle kulturoplevelser af høj kvalitet, og der er ingen tvivl om, at Brandbygegaards lade passer perfekt til vores koncept. Vi har allerede bevist, at man kan trække folk til Odder til kulturelle arrangementer, og Odder ligger geografisk perfekt til det formål. Folk fra Aarhus, Skanderborg og Horsens har kun 25 minutter i bil til Odder, det giver os et kundegrundlag på 425.000 mennesker, når Odder Kommunes borgere regnes med. Og inden for en time i bil har vi potentielt 1,2 millioner mennesker i det område, som betegnes Byregion Østjylland, der strækker sig fra Randers til Haderslev,” forklarer Christian Schrøder, formand for Odder Little Culture Club.

Brandbygegaard LIVE: Nyt koncerttilbud i Odder hylder rødderne

Der sættes kun 500 billetter til salg til Brandbygegaard LIVE 2018, og der er to billettyper. En billet til alle tre koncerter inkl. middag til 650,- Og en billet til 350,- der giver adgang efter maden, hvor der afholdes to koncerter. Billetterne sælges via odderbilletten.dk

 

Fakta om Brandbygegaard Live 2018

Dato: Pinsesøndag den 20. maj 2018 kl. 15.00 – 00.00.

Adresse: Brandbygegaard, Alrøvej 77, 8300 Odder

Billetpriser: 650,- / 350,-. Billetter kan købes på Odderbilletten.dk

Mulighed for at medbringe telt eller campingvogn.

Mad: Økologisk ’gårdmet’ land buffet med lokale råvarer.

Bands: Jonah Blacksmith, Laura Mo og Northern Assembly.

 Brandbygegaard LIVE: Nyt koncerttilbud i Odder hylder rødderne

Fakta om bands:

Laura Mo m. band

Laura Mos seneste sang ”Steppebrand” bliver i disse måneder spillet igen og igen i radioen, og den hæse nordjyde med banjo forener humor og alvor i hendes helt egen blanding. Laura Mos unikke stemme og skæve røverhistorier er en oplevelse udover det sædvanlige.
”Banjoen er enhver producers mareridt, skal jeg hilse at sige. Men den gir` ikke op. Min banjo er ældgammel og af træ, ben, jern og stål. Jeg har fået den af Allan Olsen, og han lagde stor vægt på, at den er lavet under Depressionen i 37` og er uden krummelurer. Det forstod jeg ingenting af dengang, men måtte selv erfare det, og nu forstår jeg det så. Min banjo har overlevet alt, og den kan stadig få folk til at danse og føle livsglæde. I dens grundform er den kun en proletar, en bonderøv, men for mig er den en ædel diamant. Når jeg får den i favnen, føler jeg, at jeg kan alt.” Laura Mo.

 

Northern Assembly

Northern Assembly, der lige nu turnerer landet tyndt, er et succesfuldt dansk/nordisk folk-band, som fortæller sjælfulde historier gennem arrangementer, der forener det smukkeste fra nordisk visetradition til americana, folk og country. Nordisk folk kalder de selv musikken. Bandet mødtes i Aarhus, men er vokset op alle mulige andre steder: England, Færøerne, Afrika og Nordjylland, så navnet Northern Assembly skal tages bogstaveligt. Musikken giver dig luft under vingerne, tårer i øjnene og varme helt ind i sjælen.
 

Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith slutter aftenen af i laden, og det bliver på alle måder stort. Bandet med rødder i Thy er et af landets absolut største pt., de har turneret i Canada og Norge og er aktuelle med en række filmkoncerter til efteråret.

BT skriver om bandet: ”Fem stjerner til Jonah Blacksmith: Rootmusikkens svar på Svend Brinkmann. Man ved, at man er i godt menneskeligt selskab, når bassisten tilegner næste sang til sin Faster Kirsten.”

Jonah Blacksmiths musik åbner de store vidder på en måde, der forener poesi og jysk jordforbindelse. Nu kan du opleve dem på scenen lige her i træladen, og vi kan endda love, at Faster Kirsten er med denne aften.

 

Del artikel