Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brasserie Belli: Anbefalet af Michelin Guiden – og af os!

En let regn falder ned over SmukFest. Derfor vil vi prøve en af de få restauranter på festivalen, der giver os mulighed for at sidde ned ved rigtige borde og stole og spise med ægte kniv og gaffel. Det er jo ren luksus på festival!

Ved siden af Bøgescenen ligger samarbejdet mellem Brasserie Belli og Du’ Prop. Konceptet er gennemtænkt: Ved Brasserie Belli får du fransk delikat mad, hvorefter Du’ Prop anbefaler dig den rigtige vin til din mad.

 

Value for money

Vi bestiller to varme retter til at lune os på. Confit De Canard og Boeuf Bourguignon. Mere fransk kan det næppe blive.

Brasserie Belli smukfest - Aarhus Update

Confit De Canard, som er confiterede andelår tilberedt på fransk manér, er serveret med hjemmelavet kartoffelmos og kål på toppen. Det er helt specielt at få lov at opleve en and, der ikke er så fed, men alligevel har den dejligste smag. Anden er så flot rosa og slipper nærmest låret af sig selv uden hjælp. Kartoffelmosen smelter på tungen. Kålen bringer en markant gennemtrængende lækker syrlighed til retten.

Personalet ved Du’ Prop anbefaler os et glas ‘pagne hertil. De er bevidste om, at det er utraditionelt hertil, men lover os, at vi ikke vil blive skuffede. Og de har ret. Den lette champagne fungerer ganske godt til det. Prisen var ikke lav, tværtimod. 

Boeuf Bourguignon

Boeuf bourguignonnen kommer med kartoffelmos samt rødbeder og fra Du’ Prop anbefales vi en økologisk rødvin dertil; en Brouilly. Sammen er det en fantastisk oplevelse. Let rosa kød – super mørt og i lækker sauce. Den er toppet med rødbeder, der giver en god syrlighed til den, ellers traditionelt, lidt federe smagsoplevelse. Vi nyder i glasset Alexandre Bonnet Grand ReserveBrouilly’en serveres køligt og har en dejlig frisk og let frugtig smag. Sammen med Boeuf’en fungerer det virkelig godt og lægger en dejlig varm bund midt i regnvejret. 

 

Brasserie Belli holder normalt til i Aarhus – men vi er nærmest lykkelige over, at de har fundet deres vej til Skanderborg disse dage!

Brasserie Belli smukfest

Brasserie Belli findes ved Bøgescenen

 

Varme retter ved Brasserie Belli koster 100 kroner per styk. En rigtig god pris.

 

Vin ved Du’ Prop: Alexandre Bonnet champagne (110 kroner per glas) og Brouilly Domaine Blain rødvin (100 Per glas). Priserne på vinen er i overkanten, men alle skal jo have smør på brødet.

Du’ Prop på Smukfest 2017