Brasseriet på Molskroen Strandhotel: Køkkenchefen har menuen til nytårsaften klar
Brasseriet på Molskroen Strandhotel tilbyder igen i år en eksklusiv nytårsmenu som takeaway. Den er tilberedt med køkkenchefens velkendte høje kvalitet og gode smag.
Tre retter og snacks sammen med dronningen
Køkkenchefen på Molskroen Strandhotel, Daniel Simonsen, har lavet en 3-retters menu inklusiv velkomstsnacks til Dronningens nytårstale. Nyd festen derhjemme, med et minimum af tilberedning af jeres nytårsmenu.
Årets nytårsmenu er, som følger:
Snacks
Jordskokkepuré med löjrom, purløg og grillet brød
Sprøde soyamandler
***
Urtemarmoreret torsk med jomfruhummerbisque, citronpuré og grøn løgolie
***
Grillet dansk oksemørbrad med soufflé og trøffel.
Dertil confiteret kartoffel, bagt græskar, syltet sennep og sauce espagnole
***
Vaniljeparfait med sukkersyltet ananas, ananas sorbet samt crumble på malt
Prisen er 475 kroner
Der er udvalgte vine og Champagne som tilkøb. Se dem her:
Champagne – Bonnaire, Blanc de Blanc, 100 % Chardonnay
450 kroner
***
Crémant d´Alsace – Hueber, Rosé, 100 % Pinot Noir
175,-
***
Hvidvin – Blandine, Coté de Gascogne, 70 % Ugni Blanc & 30 % Colombard
150 kroner
***
Rødvin – Haut Flassac, Sydfrankrig, 60 % Cabernet Sauvignon og 40% Syrah
150 kroner
Priserne er pr. flaske.
Køb nytårstakeaway her:
Bestil Nytårsmenu via Dinnerbooking senest den 29. december klokken 12.00 eller indtil, der er udsolgt.
Afhentning skal ske på Molskroen Strandhotel mellem klokken 10.00 og 12.00 den 31. december.
Det er vigtigt, at I kommer til det bestilte afhentningstidspunkt for at sikre, at jeres menuer er klar til tiden.
Du kan også bestille på telefon 86 36 22 00 eller på email: strandhotel@molskroen.dk
Brasseriet på Molskroen Strandhotel
Hovedgaden 31a, Femmøller Strand
8400 Ebeltoft
Website: