Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bring lidt ekstra luksus ind i hverdagslivet med massage

Af Annoncør

Alle har fortjent lidt selvforkælelse i ny og næ og her kan massage være lidt præcis det du ønsker og kan gøre stor gavn i en travl hverdag. Der findes mange professionelle massører derude og der er derfor rig mulighed for et lækkert break fra stress og jag. Du har selvfølgelig også mulighed for at få besøg af en professionel massør i hjemmet. På dette link kan du læse meget mere om dine muligheder for massage i Aarhus, eller se mere her for mulighederne i Risskov, helt uden at du skal forlade hjemmet. Så slipper du for køreturen og kan måske endda bedre finde tid til at nyde et break. Massage af den ene eller den anden art styrker din krop til mere velvære. 

Sportsmassage kan øge dine præstationer

Har du fået en skade og vil gerne have den “repareret” så hurtigt som muligt, eller ønsker du blot udspænding. Så er det faktorer der med sportsmassage kan gøre at du får muligheden for at yde lidt mere i dine aktiviteter. Sportsmassage er en mulighed som gør sig gældende for de fleste atleter der udøver sport på et højere plan, men det kan i den grad også gøre gavn hos private der dyrker motion jævnligt. Regelmæssig sportsmassage er forebyggende for at der opstår skader, en kan også være med til at mindske eventuelle restitueringer efter skader. Ved sportsmassage er der fokus på særlige områder der er særligt belastede under sportsudøvelse sammenlignet med almindelig massage der har fokus på afspænding. 

Vil du skåne den hårdt arbejdende gravide krop? 

Der er ingen tvivl om, at det at være gravid er noget af en belastning for kroppen og kan give spændinger i særligt ryggen, der kan være belastende for de daglige gøremål. Du kan invitere din lokale massør til at komme til mødregruppen, men kan også ene og alene få lidt ekstra overskud og lidt mere afstresning i kroppen, der er lidt hård ved dig når du bærer dit kommende barn. Det kan også være gavnligt med gravidmassage efter fødslen, for at løsne op for nogle af de muskler der nu skal anvendes på ny, når du bærer rundt på den lille. Ved gravidmassage tages der hensyn til den store mave, samtidig med at der er fokus på de områder der er særligt belastede. 

Del artikel

Andre læser også