ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug efteråret på det spændende New World spil

Af Redaktionen

Det kan tydeligt mærkes at der er et stort vejrskifte på vej. Efteråret er lige rundt om hjørnet, og det har ofte betydning for, hvor meget folk er udenfor. Nu hvor temperaturen falder, så kan det være godt at have noget at tage sig til at lave indenfor i stedet. Har du overvejet om det skal være nu, at du prøver kræfter med det nye spil New World, som udkommer her i slutningen af september? Du kan læse mere om det lige her!

Et nyt spil i sigte

For mange Århusianere har sommeren føles lidt for kort. Vi har nydt godt af det gode, varme vejr i nogle måneder, og pludselig er vi tilbage til de koldere temperaturer igen. Der er dog noget charmerende ved alle årstiderne. Selvom efterår måske ikke just er forbundet med at være ude i varmen, så kan det være hyggeligt at være indenfor. Herfra kan du se de flotte røde farver på bladende og putte dig ind under dynen med computeren og en kop varm kakao. Efteråret bliver måske endnu lettere at have med at gøre, når vi nævner at der udkommer et helt nyt spil. New World hedder det, og er et massivt multiplayer online rollespil. Det vil altså sige, at du kan spille det sammen med alle dine venner. Udgivelsen af dette spil var planlagt til at være i 2020, men er blevet udsat et par gange. Den seneste melding er, at det udkommer d. 28. september, som altså er lige rundt om hjørnet.

Hvad skal du være opmærksom på, inden du køber spillet?

Det er som sagt et helt nyt spil, så der er ikke noget at sige til, hvis du er en anelse forvirret omkring, hvad spillet egentlig drejer sig om, og hvad der er godt at vide på forhånd. I dette spil er guld et af de vigtigste elementer overhovedet. Det er på denne måde du kan købe ting, som kan være fordelagtige for dig, i kampen imod andre. Derfor kan det være en stor hjælp at finde ud af hvor du kan anskaffe dig dette guld, måske endda billigere end forventet? Du kan finde New World guld spillet hos Eldorado. Det er ikke blot nemt at finde på denne side, men guldet er tilmed også billigere. Der er ikke nogen grund til ikke at investere i dette guld, da det som sagt vil være gavnligt for dig på sigt. Selvom spillet ikke er udkommet endnu, så er der ikke noget i vejen med at være på forkant. Hvis du allerede nu ved, hvor du skal købe guld henne, så kan du ende med at være langt foran de andre, når spillet endelig udgives. Spillet kan hurtigt blive meget sjovere, hvis du ved hvordan det skal spilles, og hvilke fordele der medfølger. Nu ved du, at kernen af spillet består af, hvor meget guld du har og hvad du kan bruge det til – så hvorfor ikke udnytte denne viden?

Køb og hent spillet lige her

Spillet er endnu ikke udkommet, og det betyder at der er mange som går og glæder sig. Det har trods alt haft præmiere i over et år nu. Det er derfor også godt at vide, hvor du egentlig kan hente spillet henne, når det udkommer. Du kan finde din New World spille nøgle ved at klikke på linket her. Dette vil være en nem og hurtig måde, hvorpå du kan få adgang til det nye spil. Lige så snart det er udkommet, så kan du købe det på overstående link. Her finder du også gode tilbud på spil og derudover, en let og lige til måde at hente disse spil ned på. Med dette sjove multiplayer spil, så vil det pludselig være langt nemmere at gå efteråret og måske også vinteren i møde.

Del artikel

Andre læser også