Genial start på dagen: Brunch ad libitum for 175 kr.
Det er kun få ting, der slår en langsom weekendmorgen – særligt, hvis man krydrer den med lækker brunch.
Sådan en har Spiselauget netop sat på menuen, og den må du ikke snyde dig selv for.
Her får du nemlig alt, hvad du kan spise i to timer, for bare 175 kr.
“Vores populære og efterspurgte brunch som tag-selv-bord startede op i weekenden med noget af et brag.
Der var fuldt hus, og vi havde mange glade gæster, som fik lov til at nyde de mange forskellige elementer og anretninger,” lyder det fra Spiselauget.
Kolde, varme og søde lækkerier
Til brunchen er der to tag-selv-borde – et koldt og et varmt/sødt, som begge er fyldt med lækkerier.
Det kolde tag-selv-bord:
- Hjemmebagt surdejsbrød
- Øko multikerne rugbrød
- Forskellige grov stykker
- Øko smør fra naturfrisk
- Øko vegansk og laktosefri smør
- Pålæg af dansk landgris
- Øko okse spegepølse
- Øko skæreoste fra Thise
- Hjemmelavet tapenade og sylt
- Øko luksus pålægschokolade fra Økoladen
- Øko yoghurt med frit valg af granola, øko kompot og karamel spread
- Øko marmelader
- Friskost m. purløg
- Avocado med laksemousse og dild
- Agurke- og gulerodsstænger
Det varme og søde tag-selv-bord:
- Cremet røræg m. purløg
- Øko ketchup
- Bacon, sprøde slices som vi bedst kan li´det.
- Krydret brunchpølser med tomat sauce
- Bagte beder med honning og timian
- Lun kalvepostej toppet med stegte svampe
- Padrons med havgus
- Belgiske vafler med kanelsukker
- Dagens bradepandekage
- Øko frisk frugt
Du har mulighed for at tilkøbe ad libitum drikkevarer til din brunch.
For 150 kr. kan du i halvanden time drikke alt det økologiske kaffe, the, appelsinjuice, hyldeblomstsaft samt hjemmelavet skovbæriste, danskvand og isvand, du har lyst til.
I oktober og november er der endda også mimosa på drikkevaremenuen, så du rigtig kan starte weekenden med manér.
Fejres med jazz
Brunchens tilbagevenden hos Spiselauget skal selvfølgelig fejres, og det sker med et jazz-arrangement på søndag.
Her gæster den spændende nye jazzduo Jacob Danielsen og Morten Haugshøj spisestedet.
Sammen vil duoen skabe en afslappet og vellydende atmosfære til jazzbrunchen, mens du sidder og nyder maden med dine kære.
Du kan læse mere om ‘Jazz og Brunch’ hos Spiselauget lige her
Hvad: Brunch ad libitum til 175 kr.
Hvor: Spiselauget
Hvornår: Hver lørdag og søndag kl. 10-14
Her kan du booke bord til brunch hos Spiselauget