Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejrer 20 år: Måned fyldt med vilde konkurrencer og sjove events 

Af Freja Dumont

Den står på underholdning, kreativitet, glimmer og fest i en hel måned, når Bruuns Galleri fejrer sit 20-års jubilæum fra den 29. september til 29. oktober.

Der er både noget for voksne og børn, når Danmarks største shoppingcenter inviterer til fødselsdag.

Festen starter d. 29. september kl. 16.00 med fødselsdagssang fra kor, og efterfølgende er der gratis bobler og kage, som man kan nyde, mens der spilles festligt livemusik rundt i Bruuns Galleri.

”Det er i høj grad en fejring af vores mange gæster, så derfor har vi udvalgt en række sjove events, som vi tror vores gæster vil sætte pris på.

Og selvfølgelig vil butikkerne bugne af gode fødselsdagstilbud under hele fejringen,” fortæller Sascha Askov Johnsen, marketingmanager hos Bruuns Galleri.  

Til de yngre gæster vil der d. 7. oktober blive mulighed for at blive malet i ansigtet og få lavet et sødt, sejt eller magisk motiv med ansigtsmaling og glimmer af Glimmer Marie, som er en af Danmarks dygtigste ansigtsmalere.

Program for 20-års fødselsdag i Bruuns Galleri: 

 • D. 29. september kl. 12:00: Minigolfturnering åben for alle. Hos Aarhus minigolf på toppen af Bruuns Galleri
 • D. 29. september kl. 16:00: Fødselsdagssang, gratis bobler og kage og livemusik
 • D. 7. oktober kl. 11:00-14:00: Glimmer Marie maler ansigter foran Informationen på 1. sal.
 • D. 7.- 8. oktober kl. 11:00-14:00: Kom og spin lykkehjulet og vind en mulepose og måske et gavekort
 • D. 8. oktober: Udfold dine kreative evner med Søstrene Grene
 • D. 12. oktober: 14 -14:30, 15-15:30 og 16-16:30: Mød Skye og Chase fra Paw Patrol i NAME IT-butikken
 • D. 13. oktober til 22. oktober: Nespresso sætter en udstilling op i butikken med en flot beholder fyldt med kapsler, og så skal kunderne udfylde en flyer med deres gæt på hvor mange kapsler, der er i – så deltager de i konkurrencen om en fin præmie. Vinderen trækkes mandag den 23. oktober.
 • D. 15. oktober kl. 11:00: Gratis show med Hr. Skæg. Showet varer ca. 50 minutter og finder sted på pladsen foran Espresso House
 • D. 13. oktober – 22. oktober: Efterårsferie med Ballonskattejagt for børn. Sted: 1. sal ved Informationen
 • D. 20. oktober kl. 11-13: Influencer og youtuber Lakserytteren besøger Bog & Idé. Her kan man komme og sige hej, få en autograf og et billede. Det foregår i stueetagen foran Synoptik.
 • D. 27. – 29. oktober: Masser af sjove aktiviteter, konkurrencer og smagsprøver i en lang række af butikkerne 
 • D. 29. september – 29. oktober: Deltag i selfievægs konkurrence. Del dine smukke billeder med os på sociale medier og brug #BruunsGalleri20år, så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr. til Bruuns Galleri.
 • D. 29. september – 29. oktober: Vind 10.000 kr. til din forening. Ansøgningsskema kan hentes her: https://bruuns-galleri.steenstrom.dk/events-nyheder/nyheder/bruunsgalleridonation

I samme weekend vil der blive delt helt unikke jubilæumsmuleposer ud til medlemmer af Bruuns & Friends.

Kom og spin lykkehjulet og vind en mulepose og måske et gavekort – i hver tiende mulepose gemmer der sig nemlig et gavekort til Bruuns Galleris butikker.

Udfold dine kreative evner med Søstrene Grene 

Det er vigtigt at være kreativ, synes Anna og Clara fra Søstrene Grene. Derfor inviterer søstrene til en hyggelig kreativ stund, hvor man kan få lov at udfolde sin kreativitet.

Der vil blive mulighed for at skabe et vidunderligt A4-værk med akrylmaling i alle regnbuens farver, som man selvfølgelig kan tage med hjem bagefter.

Det hele foregår d. 8. oktober kl. 11:00-16:00 foran Informationen på 1. sal, og eventet er gratis. 

Selfie konkurrence – vind gavekort på 2.000 kr. 

Under fejringen vil der blive bygget en stor smuk selfievæg af glaskugler fra Party In A Box, og foran den kan man tage et billede med Myselfie.

Hvis man deler sine smukke billeder på de sociale medier, kan man deltage i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr. 

Efterårsferie med Hr. Skæg, skattejagt og Lakserytteren

I Efterårsferien med start fredag d. 13. oktober og til søndag d. 22. oktober bliver der sat et særligt fokus på børnene. Hele ferien kan børnene komme på ballonskattejagt i centeret.

Ved at gætte det magiske ord på ballonerne kan man få et kuponhæfte, der udløser rabatter og gaver i flere af centerets butikker. Desuden trækkes en heldig vinder af en flot gavekurv med spændende præmier ud af alle deltagerne i ballonskattejagten.

Søndag d. 15. oktober kl. 11.00 kan man møde Hr. Skæg fra DR Ramasjang i Bruuns Galleri. Han vil give et fantastisk og underholdende show med masser af skæg.

Showet varer ca. 50 minutter og finder sted på pladsen foran Espresso House.

Influencer og youtuber Lakserytteren besøger også Bog & Idé i Bruuns Galleri den 20. oktober kl. 11-13 – her kan man komme og sige hej, få en autograf og et billede i stueetagen foran Synoptik.

Popcorn, præmier og smagsprøver

I weekenden 27. – 29. oktober bliver der ekstra gang i aktiviteterne, når en lang række af butikkerne har planlagt sjove aktiviteter rundt i centeret og konkurrencer for alle.

Blandt andet har Normal et lykkehjul, som man kan spinne med chancen for at vinde sjove præmier fra butikken.

Kvickly deler fantastiske smagsprøver ud og søndag d. 29. oktober kl. 11:00 står Cinemaxx klar med 500 gratis popcorn, hvor der gemmer sig to fribilletter i en af dem.

Vind et års gratis parkering 

Gennem hele jubilæumsperioden kan gæsterne deltage i vilde konkurrencer i Bruuns & Friends. Man kan bl.a. vinde et års gratis parkering i Bruuns Galleris parkeringskælder til en værdi á 24.480 kr.

Man kan også deltage i de mange andre spændende lodtrækninger. Bl.a. udloddes et gavekort fra GO DREAM til 3-dages storbyferie, et par Diamond by Vibholm ørestikkere, gavekort og meget, meget mere. 

10.000 kr. til din lokale forening 

I anledning af fødselsdagen uddeler Bruuns Galleri 4 x 10.000 kr. til lokale foreninger.

”Vi vil gerne give en økonomisk håndsrækning til de mindre foreninger og lokale ildsjæle, som driver mange spændende og vigtige projekter her i byen.

Vi donerer derfor pengene, som tak for deres bidrag til unges muligheder for at være en del af en forening eller klub i Aarhus Kommune,” fortæller Sascha Askov Johnsen. 

Fejringen foregår fra 29. september til 29. oktober i Bruuns Galleris åbningstid, som er mandag – fredag kl. 10.00 – 20.00 og lørdag – søndag kl. 10.00-18.00.

Del artikel

Andre læser også