ANNONCE
Bünyamin Simsek ophæver tidsbegrænset parkering for beboere i Aarhus midtby 
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bünyamin Simsek ophæver tidsbegrænset parkering for beboere i Aarhus midtby 

Rådmand Bünyamin Simsek suspenderer nu den tidsbegrænsning, der normalt gælder for beboere med parkeringslicens i det centrale Aarhus, så de nu kan parkere hele døgnet. 

 

Beboere med en parkeringslicens til zone 1 i Aarhus midtby kan normalt ikke bruge deres licens i tidsrummet mellem kl. 9.00 – 17.00 i hverdagene. Dette giver hjemsendte og hjemmearbejdende aarhusianere en række udfordringer med at parkere deres biler i øjeblikket. 

 

Derfor har rådmand for Teknik og Miljø, Bünyamin Simsek, besluttet at ophæve denne tidsbegrænsning i zone 1 indtil videre, så beboerne i parkeringszonen sidestilles med beboerne i byens øvrige beboerparkeringszoner. 

 

 ”Vi befinder os i en helt ekstraordinær situation i øjeblikket, hvor mange aarhusianere enten arbejder hjemmefra eller af andre grunde befinder sig i deres hjem det meste af døgnet. Vi må derfor prøve at imødekomme de rammer og vilkår, der definerer mange aarhusianeres hverdag i de næste uger,” siger Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø. 

 

Samtidig med suspenderingen af tidsbegrænsningen opfordres alle beboere, der ikke har brug for deres bil de næste par uger, til at benytte kommunens gratis parkeringspladser ved det tidligere Amtssygehus, Tangkrogen, langs Skovbrynet ved Tivoli Friheden samt de store parkeringspladser ved Arenaen. 

Bünyamin Simsek ophæver tidsbegrænset parkering for beboere i Aarhus midtby 

Læs mere på aarhus.dk/parkering

 

 

Del artikel