Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger-kæde i Skolegade har succes: Kunderne strømmer til om natten

Af Søren Holm-Hansen

Der er fyret op i grillen i byens fjerde udgave af en succesfuld burgerkæde – nu også om natten.

 

Det er Burger Shack, der har åbnet restaurant nummer 14 i Skolegade. Og åbningen er gået over al forventning især de dage, hvor burgerbaren har natåbent til klokken 6.00. 

 

“Jeg regner med, at vi når op på 500 burgere – bare på min vagt i dag,” sagde en imødekommende tjener, da Aarhus Update besøgte den nye burgerjoint på en fredag aften for nylig. Og hun fik mere end ret.

 

Alene i løbet af den første åbningsdag kunne Burger Shack i Skolegade servere flere end 900 burgere fra flammegrillen i det lille, intime køkken. Og kunder stod i kø til langt ud på aftenen og natten igennem:

 

“Man kan smage forskellen”

“Det her er bare lækkert. Det er ikke en kedelig industri-burger. Man kan se, at de arbejder i køkkenet, og man kan virkelig smage forskellen,” siger en nattegæst, Jonas Rasmussen, som trods travlhed kun måtte vente få minutter på sin bestilling; der er gang i grillen og mange folk på arbejde i køkkenet. Og de arbejder hurtigt.

 

Direktøren for butikken er da også tilfreds med åbningen i lokalerne, der tidligere har huset Tina’s Grill med pap-boller og Thousand Island-dressing i store mængder:

 

“Gæsterne er meget postitive, især dem om natten, som er glade for, at der endelig er kommet kvalitets-fastfood i denne ende af byen,” siger Christoffer No Kjærholm.

 

Kendt koncept

Konceptet er det samme, som man kender fra Burger Shacks øvrige restauranter, bl.a. i Frederiksgade og i Jægergårdsgade:

 

Rå indretning med træ på væggene, træborde, et åbent køkken og personale klædt i skovmandsskjorter. De tre nøgleord gælder også: Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.

 

Flere restauranter på vej

Også maden genkender man fra Burger Shacks øvrige restauranter, der alene i år vokser i antal fra nu 15 til planlagt 21 Burger Shacks fordelt over det meste af landet:

 

Den flammegrillede oksekødsburger af dansk kvalitetskød fra Himmerland i en brændemærket brioche-bolle og suppleret med økologiske grøntsager. Pankofriteret kylling, parmesan- og timian-krydrede pommes frites, hjemmerørte dips og en ny vegetar-linje i tråd med tidens trend. Seneste tilføjelse til menuen er The Beyond Shack Burger – med en “bøf” fremstillet på basis af ærteprotein.

 

Tidens trend

Dermed spiller Burger Shack direkte ind i den aktuelle trend på markedet for fastfood i klassen over kæder som McDonald’s og Burger King, og der er ingen tvivl om, at konkurrencen er hård. Men interessen for en god burger giver plads til flere spillere på markedet.

 

En klassisk Shack-burger koster fortsat 55 kroner for flammegrillet oksekød, cheddar og økologiske grøntsager i en lun brioche-bolle. En menu inklusive pommes frites og softdrink løber op i 89 kroner. Den flammegrillede plantebøf står i 65 kroner.

 

Burger Shack

Skolegade 24
8000 Aarhus C
www.burgershack.dk

 

Søndag – onsdag kl. 11.30-21
Torsdag kl. 11.30-23
Fredag – lørdag kl. 11.30-06

 

 

 

Del artikel

Andre læser også