Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En kongelig affære: Burger King indgår samarbejde med Spangsberg

Af Stine Kjølby Christensen
Burger King på Banegårdspladsen. Foto: Spiseguiden Aarhus
Burger King på Banegårdspladsen. Foto: Spiseguiden Aarhus

En smagssymfoni af tradition og innovation.

Dét er, hvad Burger King i samarbejde med Spangsberg netop har lanceret med deres nye is “King Fusion”.

Et twist mellem Spangsbergs klassiske flødeboller og Burger King giver anledning til sommerens is: Softice, flødeskum og jordbærsovs – kronet med Spangsbergs originale flødeboller i en mini-version.

Tradition møder innovation

Som solen smyger sig over Danmark, bringer den ikke kun varme, men også lysten til en forfriskende is med sig.

I et unikt samarbejde mellem Burger King og Spangsberg mødes tradition og innovation i King Fusion, der kan nydes på alle landets restauranter. 

“Hos Burger King værdsætter vi en kompromisløs menu og udfordrer konstant grænserne for, hvad man kan forvente af produkter hos os.

Og det er ingen undtagelse her til sommer, så da idéen om en nyfortolkning af en gammeldags is med flødeboller kom til os, var Spangsberg det helt rette match,” siger Marcus Voldum, kommunikationsansvarlig hos Burger King Danmark. 

En kongelig affære: Burger King indgår samarbejde med Spangsberg
King Fusion. PR-foto

Gammel kærlighed i nyt bæger

I det helt nye samarbejde forenes Spangsbergs traditionelle håndværk med Burger Kings nyskabende innovation.

Og det er netop den fælles dedikation til kvalitet, der danner grundlaget for samarbejdet.

Samarbejdet er ikke kun til ære for fortiden, men også et vigtigt skridt til en spændende fremtid på den danske madscene. 

“Spangsberg har længe været en favorit blandt danskerne, og derfor er samarbejdet med Burger King et spændende tvist på vores ikoniske flødeboller.

Hos Spangsberg vægter vi kvalitet og smag højt, og det samme gør Burger King, og derfor håber vi, at danskerne vil få glæde af isen i løbet af sommeren,” siger Kristine Schultz, marketingschef hos Spangsberg. 

King Fusion med Spangsbergs flødeboller forhandles i alle Burger King restauranter landet over i en begrænset tidsperiode. 

Udover samarbejdet med Spangsberg kan Burger King også løfte sløret for, at der inden længe lander endnu en iskold nyhed; daim-smag.

Daim-smagen vil fremover fås i den ikoniske King Fusion og som en silkeblød creamy shake variant. 

Del artikel

Andre læser også