Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger Shack fejrer 4-års fødselsdag: En menu koster kun 50 kroner

Af Søren Holm-Hansen

For fire år siden åbnede den første burer-restaurant i Frederiksgade i Aarhus – en lille, men også hyggelig Burger Shack med kig direkte ind i køkkenet og til den store grill, hvor flere end 1 million flammegrillede burgere er blevet til gennem årene. Det fortæller Burger Shack i en pressemeddelelse.

 

Det er siden gået stærkt – og ikke mindst det sidste års tid. I dag tæller Burger Shack-kæden hele 15 restauranter fordelt ikke kun i Jylland, men også på Fyn og siden sidste sommer også i København, hvor burger-scenen altid har været præget af hård konkurrence. 

 

Burger Shack’s indtog i Carlsberg Byen gik da heller ikke ubemærket hen. Burger Shack kan i dag bryste os af gode anmeldelser. Aarhus Updates anmeldere var de første til at rose Burger Shack i flere anmeldelser, derefter fulgte både en 6-stjernet anmeldelse i Jyllands Posten og 6 hjerter fra Politiken

 

Man skulle tro, at tre restauranter i Aarhus er mere end nok til at tilfredsstille aarhusianernes burger-trang, men med den seneste tilføjelse i Skolegade, er det bevist, at også om natten vil folk have en god burger at slutte aftenen på. 

Burger Shack fejrer 4-års fødselsdag: En menu koster kun 50 kroner

Restauranten i Skolegade har dog ikke kun åbent om natten. Også i dagtimerne, alle ugens dage, er det muligt at få stillet sulten. 

Burger Shack fejrer 4-års fødselsdag: En menu koster kun 50 kroner

 

Bæredygtighed i fokus 

For Burger Shack er ikke kun pris og smag vigtig, men også tilgangen til at servere Danmarks bedste burger. “For os betyder især bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi rigtig meget. Det håber vi også du bemærker, når du træder ind ad døren hos os, og når du sætter tænderne i vores burger”, fortæller direktør Christoffer No, og fortsætter: “Det er vigtigt for os, at råvarerne er af ordentlig kvalitet. At køerne, har levet under ordentlige forhold, at råvarerne så vidt muligt er økologiske, og ikke mindst, at vi forholder os til, at den energi vi forbruger, og affald vi genererer også er bæredygtigt. 

 

Fødselsdag fejres med menu til 50 kroner

I anledningen af fødselsdagen inviterer Burger Shack hele Danmark på Shack Burger menu til kun 50 kr. Menuen består af vores signatur-burger Shack Burger med en bøf sammensat af kød fra 3 prisvindende gårde, økologisk salat, tomat og løg i en lækker smørbagt bolle med det karakteristiske “The Shack”-brændemærke. Dertil fritter af danske kartofler med friske krydderurter og hjemmerørt dip, og så naturligvis en sodavand. 

 

Tilbuddet på en Shack Burger Menu til kun 50 kr. gælder hele mandag den 24. februar og i hele landet. Dog kan der ikke forudbestilles online eller pr. telefon denne dag, så vi glæder os til at se dig i en af vores 15 restauranter. 

 

Link til Facebook event her:

 

 

Del artikel

Andre læser også