ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger Shack genåbner i Aarhus: Desværre ikke på Trøjborg

Af Freja Dumont

Der kommer ingen Burger Shack på Trøjborg i denne omgang.

Det må DiningSix, de nye ejere af den omdiskuterede burgerkæde, skuffet konstatere.

Udlejerne af lokalet har nemlig valgt ikke at underskrive en godkendelse af, at DiningSix overtager lejemålet. Derfor er restauranten på Trøjborg nu droppet i forbindelse med opkøbet af Burger Shack.

Burger Shack på Trøjborg genåbnes ikke

Burger Shack-restauranten på Trøjborg er den eneste af de eksisterende lejemål, hvor udlejer ikke med det samme godkendte DiningSix som ny lejer.

Hvorfor står hen i det uvisse.

”Vi havde glædet os til at komme i gang på Trøjborg, men det lykkedes desværre ikke i første omgang,” siger Morten Pedersen, Partner & Direktør i DiningSix.

I sidste uge blev det offentliggjort, at DiningSix overtager take away-konceptet Burger Shack efter et turbulent år 2020, og ambitionerne og planerne er store. Men i første omgang fokuserer de nye ejere på at få styr på de butikker, de i første omgang overtager.

”Det er klart, at nu hvor Trøjborg-restauranten ikke kommer med, kan det være vi hurtigere vil i gang med at udvide Burger Shack-konceptet, men timingen og lokalet skal være det rigtige. Og ingen tvivl om, at Trøjborg stadig vil være et område, vi vil kigge mere ind i.” Siger Morten Pedersen.

Åbning på Jægergårdsgade forsinket – men Skolegade genåbner

De 10 eksisterende restauranter har holdt lukket siden overtagelsen, og lige nu har de nye ejere travlt med at gøre dem skinnende og klar til genåbningen i morgen, fredag den 5. februar.

Foruden Trøjborg vil restauranten på Jægergårdsgade være forsinket på grund af den brand, der opstod lige før overtagelsen. Men Morten Pedersen bekræfter, at Burger Shack vender tilbage til Jægergårdsgade.

”Restauranten i Jægergårdsgade åbner igen, men vi skal selvfølgelig sikre os, at butikken er helt tilbage efter branden, før vi åbner op,” meddeler Morten Pedersen.

I stedet for de 2 manglende butikker vælger DininingSix at åbne Burger Shack i Skolegade. Den var ellers lukket ned som følge af Corona-situationen, da den lå tæt på byens øvrige restaurationsliv, som også er lukket ned. Skolegade-restauranten åbnes nu op med stor fokus på levering til hele byen via leveringstjenesten Hungry.

Del artikel