Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger Shack genåbner: Fejres med at udlodde 1000 gratis burgere i hele landet

Af Line Ingwar Karlsen
Arkivfoto, Burger Shack.
Arkivfoto, Burger Shack.

I sidste uge kom nyheden om, at de erfarne restauratørtalenter fra DiningSix har opkøbt den omstridte takeaway-kæde Burger Shack. De nye ejere tog lynhurtigt en beslutning om straks at lukke alle restauranter ned for at tømme ud i varelagre og gøre hovedrent.

Således vil samtlige 10 restauranter stå klar og skinnende rene, når dørene igen kan åbnes for det burgerelskende publikum på fredag den 5. februar. Det skriver Burger Shack i en pressemeddelelse.

Og det bliver ikke en hvilken som helst åbningsweekend. Folkene bag DiningSix vil gøre genåbningen til noget af en fest – på trods af diverse corona-restriktioner, der naturligvis bliver taget hensyn til.

De udlodder derfor 1.000 gratis burgermenuer fordelt i hele landet i løbet af åbningsweekenden.

”Folk skal vide, at Burger Shack er tilbage i en ny og bedre form – det vil vi ikke gå stille med dørene med! Det vigtigste for os lige nu er at komme godt fra start, og det gør vi bedst ved at give både gæster og medarbejdere en sjov og god oplevelse,” siger Morten Pedersen, Partner & Direktør i DiningSix.

Sådan deltager du i konkurrencen om en gratis burgermenu

De 1.000 heldige vindere findes blandt alle, der bestiller en menu gennem Burger Shacks hjemmeside fredag-søndag i den kommende weekend. For hver menu du bestiller online, får du et lod i puljen og forøger dine vinderchancer.

De heldige vindere findes ved lodtrækning mandag og vil herefter blive kontaktet med henblik på at få refunderet beløbet på den bestilte burgermenu.

Læs mere om kampagnen her.

Genåbner ikke på Trøjborg

Desværre genåbner Burger Shack på Trøjborg ikke på fredag. Burger Shack-restauranten på Trøjborg er den eneste af de eksisterende lejemål, hvor udlejer ikke med det samme godkendte DiningSix som ny lejer. Hvorfor står hen i det uvisse.

I Jægergårdsgade var der for nyligt brand i Burger Shack-restauranten, så denne er heller ikke klar til åbning fredag den 5. februar, men den kommer til at åbne, så snart de er klar.

I stedet for de 2 manglende butikker vælger DininingSix at åbne Burger Shack i Skolegade. Den var ellers lukket ned som følge af Corona-situationen.

Del artikel

Andre læser også