Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burgerbar på Lecoq: Stamgæsten fra USA kommer tilbage

Af Line Ingwar Karlsen

I morgen den 19. juni bliver Lecoq i Latinerkvarteret til en burgerbar. Det skrev vi lidt om i sidste uge, men vi måtte lige høre, hvad det skyldes.

 

”Det er et forholdsvist mærkeligt påfund, men nogen gange må man gerne lave lidt rav i den. Man kan jo ikke sige nej, når en person vil lave en pop-up-restaurant på den anden side af jordkloden, fortæller Troels Thomsen, der ejer Lecoq.

 

Han blev for en måned siden kontaktet af Wes Rowe fra San Fransisco, som gerne ville åbne sin burgerbar WesBurger ‘N’ More for en dag i Lecoqs lokaler. ”Wes boede i Aarhus i år 2010, hvor han gik på Journalisthøjskolen og kom meget på Lecoq. Siden har han åbnet en burgerbar, og da han nu skulle tilbage til Danmark, kunne det være sjovt at lave burgere på hans gamle stambar,” fortæller Troels.

 

Sammen fik de aftalt en dato og fundet de rigtige råvarer. ”Wes var dog skeptisk over kvaliteten på ost i Danmark, så han havde egentlig tænkt sig at smugle noget med. Heldigvis lykkedes det os at få fat i noget, han kunne stå inde for,” siger Troels Thomsen.

 

Burgerarrangemenet starter klokken 15.30, og så laver Wes 400 burgere sammen med personalet på Lecoq. Når der så er udsolgt, serveres der ikke mere.

Burgerbar på Lecoq: Stamgæsten fra USA kommer tilbage

”Vi aner ikke, hvor mange der kommer, men nu har vi lukket for vores normale menu, så man også kan sidde inde i restauranten og få en burger. Vi kører det som en klassisk grillbar, så man kan hverken reservere bord eller forudbestille.”

 

Burgeren kommer til at koste 65 kroner og inklusiv fritter 90 kroner.

Burgerbar på Lecoq: Stamgæsten fra USA kommer tilbage

Del artikel

Andre læser også