Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glæd dig: BurgerBOOM indtager Vesterbro Torv med 800 gratis burgere

Af Pernille Søborg
Foto: Burger Boom.
Foto: Burger Boom.

Torsdag d. 12 november kl. 11.00 slår Burger BOOM dørene op i den nye restaurant på Vesterbrogade 4. Her står de vilde burger drenge i vanlig stil klar til at dele intet mindre end 800 gratis burgere ud til alle de Aarhusianske burger-elskere! 

 

God stemning og Greasy burgere i amerikansk stil

Aarhus bedste burgerbar anno 2020 udvider og åbner ny restaurant i hjertet af Aarhus, på Vesterbrogade 4. Det er Burger BOOMs tredje restaurant i Aarhus og burgerdrengene kan ikke vente med at byde aarhusianerne velkommen i de nye lokaler.

 

Hos Burger BOOM er du garanteret god stemning og greasy burgere i ægte amerikansk stil! De har kødet i centrum, og derfor er de meget stolte over, at alt deres oksekød kommer fra fritgående skovkvæg fra Nationalparken Mols Bjerge.

 

Glæd dig: BurgerBOOM indtager Vesterbro Torv med 800 gratis burgere

 

På menukortet finder du 6 forskellige burgere, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Uanset om du er til chicken, spicy, veggie eller helt klassiske burgere er der garanteret gevinst at hente hos Burger BOOM!

 

Om åbningen siger en af ejerne, Karzan Amin

“Vi glæder os helt vildt til at slå dørene op i vores tredje burgerbar, og vi er utrolig stolte og taknemmelige over, hvor godt vores kunder har taget imod vores koncept. Vores drøm er selvfølgelig at udvikle konceptet og at åbne endnu flere butikker, men vi er stadig meget bevidste om ikke at gå på kompromis med kvaliteten i råvarerne og at bibeholde vores personlige og hyggelige stemning i restauranterne. Det der driver os er glade kunder og vi lever for at stille alle vores kunder tilfredse. Derfor glæder vi os til at møde kunderne i Burger Boom nr. 3”.

 

Glæd dig: BurgerBOOM indtager Vesterbro Torv med 800 gratis burgere

 

Pas på hinanden og hold afstand 

Kig forbi BurgerBOOM på torsdag klokken 11.00. Vi opfordrer selvfølgelig til at der bæres maske og at alle holder god afstand imens i venter på at få jeres gratis burger. 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også