Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burgerboom på NorthSide 2016

Af Jan L. Pedersen

Vi står lige nu midt i en burgerrevolution, og det vil kunne mærkes på dette års festival i Aarhus. Der skyder konstant nye burgersteder op rundt om i landet, og rigtig mange af dem tilbyder et lækkert og moderne alternativ til den klassiske Big Burger med burgerdressing. På NorthSide har man de sidste to år kunnet sætte tænderne i den officielle NorthSide Burger leveret af Djurs Festivalfood, der ikke bare har været certificeret med et økologisk sølvmærke, men også været et særdeles velsmagende hit blandt gæsterne.

 

Store forventninger til Tommi’s Burger Joint

Til sommer er NorthSide Burgeren naturligvis tilbage på programmet, og da vi lige nu synes at stå midt i en burgerrevolution udvides den del af menukortet i 2016 med en Wild Life Burger, Sliders, Porchetta Burger og burgers fra Tommi’s Burger Joint. Vi er på NorthSide enormt stolte af det store og meget varierede udbud af retter, der præsenteres i løbet af festivalens tre dage. Men vi er samtidig også bevidste om, at det kan være svært at holde styr på spisepinde, persillesovs eller østersskaller, når man skal skynde sig op på første række til koncerten med Iggy Pop. Derfor er en burger populær, nem og hurtig festivalmad, der på NorthSide samtidig skal være lækker, opfindsomt lavet og økologisk, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

 

Lidt af hvert

I dag er en burger ikke bare en burger, så derfor byder Gourmensch på en asiatisk-inspireret Porchetta Burger lavet på bål, og der vil både være Umami og en N.Y. Steak Sliders på menuen fra Spiselauget. Hos Wild Life Burger kan man få en burger med vilde urter og, og der er blandt andet en Veggie Burger på menuen, når NorthSide får besøg af den populære kæde Tommi’s Burger Joint, der allerede findes i Berlin, London, Oslo, København og inden længe også Aarhus.

 

Så i år er der burgere til enhver smag på menuen, og selv den mest kræsne burger-aficionado bør kunne få sin lyst styret i løbet af festivalens tre dage. Som alt andet mad på NorthSide 2016 ville alle burgere bestå af 90-100% økologiske produkter. NorthSide 2016 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 17.-19. juni, og billetter kan købes via NorthSide.dk.

Del artikel

Andre læser også