Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tjek burgeren: Få burgere på abonnement hos Sunset Boulevard

Af anders@sommersangdigital.dk

Loyale gæster skal belønnes. Derfor har Sunset Boulevard, som den første fastfoodkæde i Danmark, lanceret et nyt og spændende koncept – SunsetPLUS. Som medlem af SunsetPLUS kan man få enten 30 procent eller 50 procent rabat, hver gang man køber mad og drikke, afhængig af abonnementstype.

 

Abonnementløsninger vokser i øjeblikket og er populære i hele verden. Tendensen har inspireret danske Sunset Boulevard til at være den første i fastfoodkæde i Danmark, der lancerer en abonnementsordning. Gæster, der tegner et abonnement på SunsetPLUS, kan få henholdsvis 30 procent og 50 procent rabat på deres måltider hos Sunset Boulevard.

 

“Burger på abonnement er en helt ny mulighed for alle burgerglade danskere, som ikke er set før. Med et premium-abonnement skal der i mange tilfælde ikke mere end et enkelt besøg til om måneden, før en abonnementsløsning kan betale sig, og det håber vi, at mange vil drage nytte af. Den indledende respons har været rigtig positiv, og vi er meget spændte på at se, hvordan danskerne tager imod SunsetPLUS,” siger Sunset Boulevards direktør, Jens Broch.

 

Med et Basic-medlemskab af SunsetPLUS får man 30 procent rabat på hele menukortet samt et gratis måltid ved indmeldelse for 49 kroner om måneden. Som Premium-medlem får man 50 procent rabat både til sig selv, og dem man spiser sammen med. Her får man også et gratis måltid ved indmeldelse, og Premium-medlemsskabet koster 129 kroner om måneden.

 

“Når man arbejder i restaurationsbranchen, handler det i bund og grund om, at gæsterne skal gå herfra mætte, glade og tilfredse. Her mener vi, at SunsetPLUS er det næste skridt i den rejse. SunsetPLUS gavner vores loyale gæster, og vi håber, at det kan få flere danskere til at vælge os lidt oftere frem for en af vores konkurrenter, når de går ud og spiser,” siger Sunset Boulevards direktør, Jens Broch.

 

Om SunsetPLUS:

Basic-medlemskab

  • Sunset Boulevard giver dit første måltid, når du melder dig ind
  • Altid 30 procent rabat til dig (max 150 kr. pr. køb)
  • Brug mobilen og spring køen over
  • Pris: 49 kroner om måneden uden binding
  • Eksempel: Elsker man en Hereford Bearnaise menu, skal man blot spise 2 af disse på en måned for at have tjent abonnementet ind: 2 x Hereford Bearnaise menu = 198,- med SunsetPLUS 138,60.

 

Premium-medlemskab

  • Sunset Boulevard giver dit første måltid, når du melder dig ind
  • Altid 50 procent rabat til dig og dem, du spiser med (max 750 kr. pr. køb)
  • Brug mobilen og spring køen over
  • Pris: 129 kroner om måneden uden binding
  • Eksempel: En familie på fire: 2 børnemenuer og 2 Hereford Bearnaise menuer = 288,- med SunsetPLUS 144,- . Med dette eksempel er abonnementet allerede tjent ind ved 1 besøg om måneden.

 

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag har kæden 43 restauranter spredt udover hele Danmark.

 

 

Del artikel

Andre læser også