Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar med to nye album: Burhan G annoncerer koncert i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Jannick Boerlum.
Foto: Jannick Boerlum.

I går afslørede Burhan G nyheden om sit kommende albumforløb under navnet GENERATIONER. Et forløb der tæller ikke bare ét, men hele to album fra én af Danmarks absolut mest toneangivende kunstnere.

En rejse, der til september 2022 kulminerer, når Burhan G gæster K.B. Hallen i København og Aarhus Congress Center med fuldt band.

Det skriver DTD Concerts i en pressemeddelelse.

Du kan opleve Burhan G med band live i Aarhus Congress Center lørdag den 24. september 2022.

Koncerterne arrangeres af DTD Concerts og United Stage. Billetsalget starter tirsdag den 16. november klokken 10.00 via Ticketmaster.

Nu bygger den danske popstjerne videre på sin beundringsværdige karriere med forløbet GENERATIONER, som dækker over ikke bare ét – men hele to album.

Titlen GENERATIONER indkapsler på mange måde de følelser og tanker der er grundstenene for den musik, der allerede er udkommet – og det vi stadig har til gode.

Burhan G har om nogen været med til at bane vejen for sin generation af danske R&B-artister og ønsker nu både at give plads til den nye bølge, samt fodre den konstante lyst til udvikling og bibeholde pladsen som ét af de vigtigste navne på den danske musikscene.

“Hvis jeg ikke konstant udfordrer mig selv til at krydse nye grænser, så burde jeg give pladsen til nogle andre. Det vil jeg ikke. For musik er mit liv.

Og jeg bliver hele tiden inspireret af det, der sker omkring mig. Af nye tendenser. Af nye artister. Forhåbentlig har jeg også selv inspireret nogle undervejs – på tværs af generationer,” fortæller Burhan G blandt andet om udgivelsen.

Burhan G har altid været kendt for stærke samarbejder med andre artister, og lysten til at skabe i et rum med ligesindede musikelskere har resulteret i massive hits som ”Tættere På Himlen” (Nik & Jay), ”Mest Ondt” (Medina) og ”Karma” (L.O.C.).

På det kommende album omfavner Burhan G den yngre generation af toneangivne kunstnere, deriblandt navne som Tessa, KIDD, Carl Knast og Tobias Rahim, som vi allerede har fået en forsmag på:

“Jeg har arbejdet med nye sangskrivere, nye producere – og nye artister. Nogle er midt i deres gennembrud – andre er allerede legender.

Dét, de alle har til fælles, er, at de inspirerer mig. Vækker mig. Tænder en ny ild. Jeg har rakt ud til folk, der minder mig om, hvorfor jeg selv satsede alt på musikken som teenager og gik efter drømmen,” fortsætter han.

Del artikel

Andre læser også