Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byen møder vandet: Fest på havnen i weekenden

Der bliver tilføjet lidt ekstra til den hyggelige stemning på byens gamle havn, når Hantwerk og stedets restaurant, Goulu, inviterer til tre dages musik, god mad og drikke.

 

Den smukke og stemningsfulde lystbådehavn er blevet mere eller mindre omringet af Aarhus Ø de seneste år, men stedet har bevaret sin sjæl og stemning, imens den ene gode restaurant efter den anden har afløst tidligere tiders gode, gamle pølsevogn på molen.

 

Team Rynkeby sendes af sted med manér

I denne weekend er det bryggeriet og folkebistroen Hantwerk, der inviterer til havnefest. Og den får på alle tangenter:

 

Fredag – den 21. juni – sender man det velgørende cykelhold Team Rynkeby af sted på den årlige tur til Paris. Det sker med live-musik og åbning af Hantwerks udendørs-bar. Husbryggeriet, Humeleand, har lavet en lækker frisk RYNKE-BAJER – frisktappet session IPA – perfekt til en cykeltur mod Paris.

Team Rynkeby cykler hvert år til fordel for kritisk syge børn. Der bliver trådt i pedalerne med kurs mod den franske hovedstad kl. 16.

 

Musik og øl

Lørdag eftermiddag er der fest med pop, rock og mikrobrygget øl, Hantwerk Sangria og hyldeblomst, som kan toppes med boblende cava.

 

Søndag er det Hantwerks restaurant, Goulu, som fyrer op under grillen med søndagsåbent kl. 12-19. Her er der mulighed for at smage Goulus egne ølpølser til bare 38 kr. eller grillet svinenakke med tilbehør til 138 kr.

Hantwerk spørger selv, om stedet egentlig er en restaurant, en gastropub, eller en bistro, og lander vist et sted midt imellem. Der er mulighed for selv at vurdere det i weekenden.

 

Fredag 21. juni: Udebaren åbner; Team Rynkebys afgang mod Paris kl. 16
Lørdag 22. juni kl. 14-17: Live-musik, mad, øl og drinks
Søndag 23. juni kl. 12-19: Grill og øl (køkken til kl. 17)

 

Se mere om Hantwerk her:

 

Hantwerk

Fiskerivej 2
8000 Aarhus C
Tel. 91 25 62 57

www.havnefronten.dk