ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byens Bagel vinder: Årets bedste takeaway-restaurant i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen

I et ekstremt år med ekstremt meget konkurrence på takeaway-markedet, vinder Byens Bagel nu prisen som årets bedste takeaway-restaurant i Aarhus.

Det er kunderne på takeaway-portalen Hungry.dk, der har stemt Byens Bagel ind på førstepladsen.

Kunderne har bedømt ud fra både kvaliteten af maden samt leveringstid. Byens Bagel vinder over Café Skytten på 2. pladsen og Kallos Pizza på 3. pladsen. Det skriver Hungry i en pressemeddelelse til MigogAarhus.

Hos Byens Bagel lægges der stor vægt på friske og bæredygtige råvarer. Alle råvarer snittes hver morgen og gøres klar til brug. Indehaver Mikael Steffensen lægger ikke skjul på, han er stolt af kåringen i et år, hvor der har været stor konkurrence og flere takeaway-kunder end normalt:

”Vi synes selv, vi gør et godt stykke arbejde, men man bliver selvfølgelig ekstra glad, når man får kundernes anerkendelse sort på hvidt.

Specielt i et år, hvor der har været ekstra travlt, er det vigtigt at vi har formået at kunne fastholde vores kvalitetsniveau og hurtige leveringstider,” siger Mikael Steffensen.

Rekord antal deltagere i afstemningen

Hungry har på baggrund af bl.a. kundernes bedømmelser på Hungrys hjemmeside og i appen udvalgt de mest populære restauranter. Herefter har man ladet byens brugere stemme på deres favoritter.

”Den endelige vinder har vi ladet være fuldstændig op til takeaway-kunderne at bestemme via afstemningen blandt de mest populære restauranter i Aarhus.

Og i et år, hvor takeaway har slået alle rekorder, har vi også haft det højeste antal deltagere i afstemningen nogensinde,” forklarer adm. direktør Rune Risom hos Hungry.

For Hungry.dk handler kåringerne om at vise, at takeaway i dag kan være mange typer af forskellige retter – alt fra vegetarretter til mere klassisk takeaway som burgere, pizza og sushi.

”Vi ser lige nu en tendens, hvor mere klassiske cafeer og restauranter, herunder også de mere eksklusive restauranter, satser på takeaway. Men vores analyser viser, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er mest populære,” forklarer Rune Risom.

Del artikel