Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skjult vinbar i Aarhus: Vi har testet stedets nye menu

Af Freja Dumont

I en baggård, bag en anden baggård, i Klostergade, ligger MasVino Vinbodega – og hvis du ikke har fundet stedet endnu, er det på høje tid.

Den hyggelige vinbodega, som også er et spisested, har netop gennemgået en gedigen makeover.

Udover lokalet, som har fået plads til mange flere gæster, er menukortet også blevet udvidet med 9 spændende serveringer.

Vi har været forbi Aarhus’ bedsgemte vin- og madbar for at tjekke deres nye koncept ud.

9 serveringer – 395 kr. pr. person fra torsdag til lørdag

Snack

Ristet brød, brunet smør, æg og friskrevet trøffel

Blinis, frisk gedeost-creme, syltet pære og revet kaffe

Asparges, tang og asparges-mayo

Forret

Hjertesalat, blomme, friskost creme, mynte og skovsyre

Taco, svinenakke, BBQ-marinade, puffede ris og grønt

Burrata, balsamico, friske urter og sprødt

Hovedret

“Steak royal” Ribeye, bearnaise og caviar

Krustade, porrecreme og salturt

Grillet majs, røget smør, krydderpopcorn, revet ravost og hummus

Du kan bestille bord her.

Skjult vinbar i Aarhus: Vi har testet stedets nye menu

En skjult skat i Aarhus

MasVino er klart med i opløbet om at være et af Aarhus’ mest stemningsfyldte steder:

Væggene i den gamle fabriksbygning er dækket af lyseblå fliser, og en slagterkrog i loftet samt det oprindelige murstensbelagte gulv er bevaret.

Et væld af forskellige stole og retro loungemøbler fylder rummet, og giver en cool og tilbagelænet stemning.

Steder er råt og hyggeligt på samme tid, og man får lidt assosiationer til Kødbyen i København.

To veninder sidder og sipper vin og spiser tapas ved en af øltønderne, et kærestepar står i baren og snakker, mens et større selskab har indtaget langbordet, hvor der ivrigt skåles og grines.

Vi tager også plads ved et af de lange plankeborde, hvor vi med det samme får serveret friskbagt brød med olivenolie til.

Lille advarsel: Pas på ikke at spis dig mæt i dette sæt. Det kan man godt få lyst til.

Skjult vinbar i Aarhus: Vi har testet stedets nye menu

Glem alt om hvide duge og retter på tallerkener, der bliver serveret af en tjener i sit stiveste puds.

Hos MasVino får du delemad, og det er som om, at stemningen bliver lidt mere afslappet, når man kan hapse lidt forskelligt fra et fad.

Første servering består af tre snacks: Ristet brød i brunet smør med æg og friskrevet trøffel, blinis med frisk gedeost-creme, syltet pære og revet kaffe og sidst men ikke mindst asparges, tang og asparges-mayo

Et yderst lækkert og noget mere innovativt ‘snackbræt’ end man normalt er vant til.

Kæmpe point for, at køkkenet tør udfordre med smagskombinationer, der ikke er de typiske.

En god start der indikerer, at der venter en smagsmæssigt spændene aften forude.

Skjult vinbar i Aarhus: Vi har testet stedets nye menu

Taco med svinenakke, BBQ, puffede ris og grønt. Hvad mere kan man egentlig forlange?

Ja, det skulle da lige være en burrata med balsamico og friske urter.

Hvis du også elsker den bløde mozzarella-lignende ost, så bliver du glad. Du får nemlig en hel burrata. Per person.

Dét er altså noget, som vi giver point i vores bog.

Da det begynder at blive en smule tungt med tacos og ost i store mængder, sætter vi tænderne i aftenens sjette servering:

Hjertesalat med blomme, friskost creme, mynte og skovsyre.

Supergodt med et friskt og let modspil til de lidt tungere elementer i forretten.

Musikken er afdæmpet, der er vin i glassene – og vi er spændte på, om aftenen overhovedet kan blive bedre herfra.

Skjult vinbar i Aarhus: Vi har testet stedets nye menu

Og minsandten om ikke den kunne. For ind kommer hovedretten med krydrede popcorn (!) på grillede majs med humus og revet ravost.

Man spiser som bekendt også med øjnene, og det er virkelig en god og anderledes måde at servere majs på.

Hertil får vi en “Steak royal”, som faktisk næsten var en royal værdig: Ribeye med bearnaise og kaviar. Et saftigt stykke kød, som er perfekt rosastegt.

Det er det perfekte punktum på den nye smagsrejse, som MasVino byder på.

9 serveringer for 395 kr. per person må siges at være en skarp pris med tanke på de retter, vi fik serveret.

Maden var virkelig velsmagende, og serveringerne innovative og nytænkende. Udover spændende mad, fik vi også glimrende vin og god betjening med et blink i øjet.

Og så kommer vi ikke udenom atmosfæren og stemningen på stedet, som er helt unik og giver en lyst til at blive hele aftenen.

Kæmpe thumbs up og en stor anbefaling herfra!

Du kan bestille bord her.

Del artikel

Andre læser også