ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byens vildeste croissant: Fyldt med vaniljeis og syltetøj

Af Freja Dumont

La Cabra ligger i toppen af kaffeligaen – ikke bare den danske, men den også den internationale.

Lige så god som kaffen er, lige så kompromisløst er La Cabra Bakerys udvalg af brød og kager.

Nu er det populære bageri på Borggade klar med en ny aktuel servering, som stedet selv udtaler ”har manglet i Aarhus længe”.

Genial hybrid

Den nye kage, som er kommet på hylderne hos La Cabra er intet mindre end en croissant-issandwich!

Den vilde hybrid består af en croissant-snegl fyldt med ‘bourbon’ vanilje-is og hjemmelavet jordbær-syltetøj.

Hvis det ikke lyder som den lækreste bid, så ved vi snart ikke, hvad gør.

Du kan finde kagen hver dag fra kl. 11.00 i bageriet på Borggade 4F.

Del artikel